Girona

Vitamina per al mundial

Motivat. Stuani reconeix que el bon paper a Montilivi l’ajudarà amb vista a la cita de Rússia. “Per al Girona, tenir jugadors mundialistes és molt important perquè li donarà prestigi”, diu

En canviar el Middlesbrough pel Girona, un dels objectius de Cristhian Stuani era fer un bon paper per reforçar les aspiracions de ser en el mundial de Rússia. Tot i que té competència, és habitual en les convocatòries de Tabárez, i el rendiment a Montilivi l’ajuda. “Sens dubte. Per mi és molt important continuar com estic, amb continuïtat, amb l’equip en el bon camí cap al seu objectiu, que és fonamental, i marcant gols. Vull jugar, fer-ho bé i marcar per arribar en bona forma al mundial, que és una cosa meravellosa i difícil d’assolir.”

Com Pepe Herrera

El Girona no ha tingut cap jugador mundialista. Sí que en va tenir el Figueres, que va veure com el també uruguaià Pepe Herrera participava en el d’Itàlia (1990) abans d’anar al Càller. “El conec perfectament. És de Tala, la mateixa ciutat d’on soc”, deia ahir Stuani, que veu positiva per al Girona la presència de jugadors en el mundial: “Per al club també és molt important, perquè li donarà prestigi. Tant de bo pugui anar a la cita i que el Girona pugui veure jugadors seus en un mundial.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)