2a divisió FEF

A més a més, el pes del calendari

2a divisió B. Per si la situació de l’Olot no fos prou crítica –antepenúltim a set punts de la salvació i a sis de ‘play-out’–, els de Raúl Garrido acabaran la primera volta jugant contra el Mallorca (1r), el València Mestalla (12è), el Lleida Esportiu (11è) i l’Elx (3r)

L’Olot necessita sumar punts per revertir la situació i tenir més a l’abast la gran fita per a aquesta temporada: obtenir la permanència a segona B. Si bé la trajectòria de l’equip olotí de moment és molt negativa –es troben en antepenúltima posició, amb només deu punts, a set de la salvació i a sis de la plaça de promoció de permanència–, els jugadors dirigits des de fa poc més d’una setmana per Raúl Garrido, tècnic que va substituir Martín Posse, han d’afrontar en el proper mes el tram més dur del calendari.

Per acabar la primera volta, l’Olot rep diumenge vinent a les 12 h el líder invicte i campió d’hivern, el Mallorca. La setmana següent, els de la Garrotxa es desplaçaran fins a la ciutat esportiva de Paterna per enfrontar-se amb el València Mestalla, dotzè en la classificació però a només tres punts del play-off d’ascens i clar favorit en aquesta lluita, així com el rival següent, el Lleida Esportiu, que visita el municipal d’Olot en la penúltima jornada de l’any i de la primera volta. Si bé els de la Terra Ferma es troben actualment en un mal moment, la candidatura a lluitar per ascendir encara ningú els hi treu. Per acabar l’any, els olotins visitaran el Martínez Valero d’Elx, l’actual tercer classificat i per iniciar el 2018, ja en la segona volta, rebran l’Hèrcules (4t), un altre os dur de rosegar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)