2a divisió FEF

Que no es relaxi ningú

Peralada. Els xampanyers reben el cinquè classificat, el Cornellà (a les 17 h), amb l’objectiu d’encadenar el tercer triomf per seguir escalant en la classificació i no tornar a veure’s en perill

El Peralada viu el seu millor moment de la temporada després d’haver encaixat només tres gols en els últims sis partits i encadenar dues grans victòries; a casa contra el Llagostera (1-0) i al camp de l’Alcoià (0-2). La bona ratxa ha permès als xampanyers instal·lar-se en la posició de play-out, a només un punt de la permanència i tres per sobre del descens directe. El moment és molt bonic, però són conscients que el camí per recórrer encara és llarg. “El que hem aconseguit és important, però seguim en promoció de permanència i de cap manera ens podem confiar, per tant hem de seguir treballant i millorant” assegura el tècnic Arnau Sala.

El fet és que una derrota, acompanyada d’una victòria del Llagostera, tornaria a fer caure l’equip en zona de descens. Per això, per seguir fent camí i no tornar-se a veure en perill, el Peralada buscarà avui la tercera victòria consecutiva a casa contra el Cornellà (17 h), que arriba en un gran moment de forma amb tres victòries en els últims quatre partits que l’han situat en la cinquena posició empatat a punts amb el quart. “Serà un partit complicat perquè el Cornellà està en una bona dinàmica i és un equip que no s’adapta gaire bé al que ens va bé a nosaltres perquè és molt experimentat i molt físic”, valora Sala.

Enric, el gran perill

Per aconseguir l’objectiu de guanyar i mantenir el bon nivell defensiu dels últims partits el Peralada haurà de vigilar especialment l’estrella dels verds en aquest inici de curs: Enric Gallego. El davanter es troba en estat de gràcia i ja ha marcat 14 gols aquesta temporada, els mateixos que ha fet tot el Peralada i més que sis equips de la lliga. “És gairebé imparable. Té cos i qualitat, però a més sap interpretar molt bé el joc”, analitza Sala, que de totes maneres és conscient que centrar-se només en Enric seria un error: “És un equip molt complet i quan no li surten les coses amb bon joc és capaç de resoldre-ho en jugades d’estratègia.”

És important el que hem fet, però seguim en zona de ‘play-out’ i de cap manera ens podem confiar
Arnau Sala
entrenador del peralada
El Cornellà és un equip que no s’adapta gaire al que ens va bé a nosaltres perquè és molt experimentat i molt físic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)