2a divisió FEF

Amb la mateixa moneda

Llagostera. En un context de necessitat dels dos equips, l’equip gironí ha de ser capaç de traslladar el nerviosisme i la pressió a l’Atlètic Balears en un duel vital per redreçar el rumb

A casa, al Llagostera, els nervis i la pressió per fer les coses ben fetes li han fet passar diverses males jugades aquest curs. Aquest migdia, els futbolistes d’Òscar Álvarez es trobaran amb un rival, l’Atlètic Balears, que viu una situació similar a la seva: una plantilla potent sobre el paper però que no li estan sortint les coses. En aquest escenari, als llagosterencs els toca pagar a domicili amb la mateixa moneda que rivals com el València Mestalla o el Deportivo Aragó van utilitzar en la seva visita al municipal: “L’ambient a l’entorn de l’Atlètic Balears està enrarit. Tal com ens passa a nosaltres quan juguem a casa i no ens surten les coses, hem de ser capaços de treure profit del nerviosisme que pot tenir el rival davant de la seva afició”, comenta Òscar Álvarez, que és conscient que, una setmana més, el resultat que s’obtingui al terreny de joc pot fer disminuir o ampliar el marge de confiança que la direcció esportiva de l’entitat ha remarcat que encara li queda. En el rival, l’amenaça de destitució del tècnic Armando de la Morena ja és sobre la taula, i més després que aquesta setmana, en plena crisi de resultats, l’entrenador i el director esportiu han donat dos dies de festa als jugadors i se’ls ha vist disfrutant del duel de Champions de l’Atlético de Madrid, club amb el qual tenen vinculació. Aquests fets han escalfat encara més l’ambient entre els aficionats blanc-i-blaus.

Burxar la ferida

Històricament, visitar l’Atlètic Balears al seu terreny de joc era sinònim de desplaçament complicat. Enguany, però, el conjunt balear està registrant uns registres molt pobres davant del seu públic, entre els quals destaca el fet que encara no hi hagin guanyat després de set partits: “En global, han sumat les mateixes victòries que nosaltres, però la diferència és que han sumat més empats, sis dels quals jugant com a local”, diu Álvarez que desgrana el joc de l’Atlètic Balear: “Han canviat peces respecte a l’equip que va jugar la fase d’ascens. L’aposta és de voler tenir la pilota i no ser tan directes, però no els ha sortit gaire bé i últimament estant canviant la manera de jugar. Cal destacar l’atac amb Gerard Oliva, una garantia de gol, i la baixa d’un home important com ara Xisco Hernández.”

A les files llagosterenques, Colorado continua amb molèsties, i per lesió no hi seran ni Chele ni Manu Gavilán.

LA PRÈVIA

Tal com ens ha passat a nosaltres a casa, hem de ser capaços de treure profit del major nerviosisme que pugui tenir el rival

EIXUGAR EL FORAT

Han fet un projecte ambiciós, però no van bé. En els darrers partits han canviat la manera de jugar
Òscar Álvarez
Entrenador del Llagostera

ABONATS A L’EMPAT

El Llagostera visita l’equip que ara mateix marca la permanència amb 4 punts més
L’Atlètic Balears no ha pogut guanyar a casa, però només hi ha perdut un partit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)