Nàstic

El Nàstic continua encallat a casa i cau contra el Llorca (0-2)

2a divisió A. L’equip grana s’ha vist superat pels murcians, que han sigut millors i han marcat els dos gols en la segona meitat

El Nàstic ha perdut contra el Llorca i continua encallat al Nou Estadi, on només ha aconseguit un punt en els últims quatre partits. L’equip murcià ha sigut millor que els grana, amb poques idees i massa imprecisos, i s’ha imposat gràcies a dos gols en la segona meitat.

El Llorca, estirat i amb ganes de tenir la pilota, ha sorprès el Nàstic des de l’inici. En la primera meitat, Dimitrievski ha hagut d’intervenir per desviar un xut de Noguera, dos de Dani Ojeda i una rematada de molt a prop d’Apeh. Com que el Nàstic no controlava el partit, i tenint en compte els precedents de mals resultats al Nou Estadi, han aparegut els nervis a la gespa i la impaciència a la graderia, que els grana han intentat apagar amb alguna acció ofensiva més amb el cor que amb el cap, sobretot per mitjà de Maikel Mesa, que ha ocupat el lloc del lesionat Uche al costat de Barreiro. La millor, una volea des de la frontal, alta per molt poc.

La diferència entre la primera part i la segona ha estat que, després del descans, el Llorca hi ha afegit efectivitat. En la primera acció clara del segon temps, Apeh ha marcat de cap en una bona triangulació dins l’àrea (59’). El Nàstic, cada cop més nerviós i imprecís, ha protagonitzat poques accions d’atac destacades i ha vist com el visitant Abel Gómez, amb un gran xut de falta directa, ha fet el gol de la sentència (85’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)