2a divisió FEF

futbol

lleida

La sequera del Lleida continua

Sense gols. L’equip blau, que va tenir més domini que l’Hèrcules, es va quedar sense marcar per cinquena jornada seguida, però si més no va trencar la ratxa de tres derrotes amb un empat

LLEIDA 0 HÈRCULES 0

LLEIDA:Rivas, Núñez, Pumar, Andriu (Valiente, 76’), Eneko, Trilles, Javi López, Moustapha, Iván Agudo (Nierga, 66’), Jorge i Joel Huertas (Jordi Martínez, 87’).HÈRCULES:Falcón, Juanjo Nieto, Pol Bueso, Samuel, Connor, Checa, Pepelu, Miñano (Carlos Fernández, 18’), Gaspar (Pedja, 55’), Juli i Óscar Díaz (Tarí, 80’).ÀRBITRE:Pérez Muley.T.G.:Moustapha, Pumar, Jorge i Javi López; Gaspar, Checa, Carlos Fernández i Connor.

El Lleida va empatar sense gols contra l’Hèrcules en un partit en què va tenir més domini i control de pilota però en què no va poder traduir-ho en bones ocasions de gol ni en efectivitat. L’empat trenca la ratxa de tres derrotes consecutives de l’equip de Gerard Albadalejo, però allarga la de partits sense guanyar (sis) i la de partits sense marcar (cinc).

La primera meitat va ser de respecte entre els dos equips, amb dues bones ocasions dels visitants en els primers minuts però amb més domini territorial del Lleida. A mesura que va avançar el partit, hi va haver més anades i vingudes i cada vegada menys joc al mig del camp. En la segona meitat, el Lleida va tenir les millors ocasions per desnivellar el resultat, sobretot un cop de cap d’Eneko en el minut 53 i una xilena del jugador més perillós dels blaus, Jorge Félix, en el 71’. En la recta final, ja més amb el cor que amb el cap, el Lleida ho va continuar intentant, però va ser incapaç de marcar.

Ara, el Lleida tindrà el cap posat en l’històric partit de dimecres al camp de la Real Sociedad en la tornada dels setzens de final de la copa, amb un 0-1 favorable als bascos en l’anada. Després, l’equip del Segrià tornarà a jugar a la lliga al Camp d’Esports, contra l’Elx, segon, en què tindrà una nova oportunitat per trencar la sequera golejadora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)