Barça B

El Barça segueix sense trobar el camí del triomf

2a divisió A. El filial blaugrana empata contra l’Almeria (1-1) i encadena la setena jornada sens guanyar

barça b 1 almeria 1

BARÇA B:Ortolá; Palencia, Fali, Martínez, Cucurella; Aleñá (Vitinho, 75’), Oriol Busquets (Marc Cardona, 89’), Ruiz de Galarreta; David Concha (Abel Ruiz, 69’), Choco Lozano i Jose Arnaiz.ALMERIA:René; Marco Motta, Joaquin, Owona, Nano; Verza (Mandi, 68’), Rubén Alcaraz; Fran Rodríguez, Pozo (Tino Costa, 83’), Gaspar (Fidel, 80’); i Hicham.GOLS:1-0 (55’) Choco Lozano. 1-1 (65’) Verza, de penal.ÀRBITRE:Cordero Vega (col·legi cantàbric).T.G.:als locals Choco Lozano, Oriol Busquets, Palencia, Ortolá i Cucurella; i als visitants Joaquín Fernández, Gaspar i Rubén Alcaraz.T.V.:al visitant Tino Costa (88’), directa.PÚBLIC:2.124 espectadors.

El Barça B continua immers en una dinàmica negativa que aquest migdia s’ha allargat una jornada més. L’equip que entrena Gerard López ha empatat contra l’Almeria i encadena set partits sense guanyar. Tot i avançar-se en l’inici del segon temps, l’equip visitant ha aprofitat un penal molt rigorós per rascar un punt de la seva visita al Miniestadi.

El Barça B ha acaparat la pilota en el primer temps. Els de Gerard, de fet, han tingut una possessió de gairebé el 70%. A l’hora de la veritat, però, ha faltat el punt de profunditat necessari per arribar a generar ocasions clares de perill. Les arribades, amb tot, han estat comptades. Només Fali, amb un xut de falta des de la frontal, Aleñá, amb una canonada que ha tret la defensa, i Choco Lozano, amb un cop de cap que el porter ha enviat a córner, han arribat a inquietar l’Almeria.

La inspiració ha arribat al filial blaugrana a l’inici de la segona part, quant el Choco Lozano ha connectat al fons de la xarxa una bona passada de Palencia (55’). L’alegria, malauradament, ha durat només deu minuts, ja que Verza ha empatat aprofitant un rigorós penal de Palencia sobre Gaspar. A partir de llavors, el partit s’ha obert i el Barça B ho ha buscat amb més empenta. Els de Gerard, però, han estat precipitats i no hi ha hagut cap gol més.