2a divisió b

Tres punts vitals amb patiment

2a divisió B. El Llagostera es va avançar amb un golàs de Pitu i va resistir amb un home menys en el segon temps

At. BALEARS 0 LLAGOSTERA 1

ATLÈTIC BALEARS:Klaus, José Ruiz (Manu, 62’), Vallori, Sergio Sánchez, Migue Marín (Malik, 71’), Borja, Nacho (Álvaro, 46’), Kike López, Fullana, Julio Delgado i Gerard Oliva.LLAGOSTERA:Marcos, Javi Chica, Lucas Viale, Esteban, Raúl Fuster, Marc Carbó, Pitu (Tarrenchs, 81’), Leo Ramírez, Maynau, Guichón (Pol Gómez, 81’) i Gabarre.GOLS:0-1 (27’) Pitu.ÀRBITRE:García Aceña.T.G.:Fullana i Migue Marín, de l’Atlètic Balears, i Carbó, Viale, Marcos i Guichón, del Llagostera.T.V.:per doble amonestació Raúl Fuster del Llagostera (54’) i l’entrenador Òscar Álvarez.PÚBLIC:Un miler d’espectadors. En la prèvia del duel es va fer un homenatge a l’excapità de l’equip balear, ara al Llagostera, Esteban.

El Llagostera va agafar aire ahir a Palma amb una victòria soferta però molt important contra un rival directe en la zona baixa de la classificació com és l’Atlètic Balears. Els jugadors d’Òscar Álvarez van mostrar una gran actitud tant en la primera part, quan es van mostrar superiors al rival, com en la segona, moment en què amb un home menys va tocar resistir l’envestida d’un Atlètic Balears necessitat de punts i molt pressionat.

La proposta inicial del Llagostera de poblar més el mig del camp col·locant tres migcampistes li va sortir bé a Òscar Álvarez tant en atac –l’equip va tenir més contacte amb la pilota–, com en defensa, on Carbó va donar sovint un cop de mà als centrals per reforçar la zona de perill. Superada l’efervescència inicial de l’Atlètic Balears, el Llagostera va començar a dibuixar una línia ascendent en el seu joc i Guichón i Gabarre van avisar amb xuts des de la distància. El principal perill llagosterenc, però, va arribar a pilota aturada: Gabarre va enviar una falta a la frontal a la barrera i, des d’una posició molt semblant, Pitu va fer gala de la seva tècnica amb un xut a l’escaire que suposava el 0-1 (27’). Abans del descans, de nou Gabarre no va arribar a empènyer la pilota al fons de la porteria en la sortida d’un córner. El 0-1 en el descans feia justícia a la imatge d’un Llagostera molt més viu que la d’un Atlètic Balears superat.

La segona meitat va començar amb la mateixa tònica que la primera però en el 54’ Fuster va veure la targeta groga per una falta i, tot seguit, el col·legiat va castigar les seves protestes amb la segona amonestació i l’expulsió. Amb més de mitja hora per endavant, el Llagostera va pagar el fet de jugar en inferioritat numèrica contra un rival que va créixer i que va disposar de la totalitat d’arribades clares a porteria del segon temps. Els d’Òscar Álvarez van centrar els seus esforços a defensar i la resistència al setge rival va permetre aconseguir tres punts vitals en la cursa cap a la permanència.

En el descans el partit era on volíem. L’expulsió ens ha trastocat els plans però hem sabut patir i aconseguir l’objectiu del triomf
El plantejament i el treball fet durant la setmana s’han entès i executat tal com ho havíem preparat