2a divisió FEF

futbol

Segona divisió B

El Sabadell i els empats

Signe habitual. Desena igualada en setze jornades dels arlequinats, que es van avançar en el minut 67 però van encaixar l’1-1 en el 76’

SABADELL 1 FORMENTERA 1

SABADELL:Roberto, Óscar Rubio, Dani Gómez, Pol Moreno (Adri Díaz, 81’), Coch, Migue, Josu (Arthuro, 61’), Ángel, Marc Martínez, Felipe Sanchón i Gai (Migue García, 30’).FORMENTERA:Marcos, Rosa, Agus, Kiko, Samu, Liñán, Omar, Álvaro, Riera (Michael, 90’), Nando (Juan, 62’) i Gabri (Garmendia, 82’).GOLS:1-0 (67’) Coch. 1-1 (76’) Juan, de penal.ÀRBITRE:Muñoz Pérez.T.G.:Als locals Pol Moreno, Migue, Marc Martínez, Felipe Sanchón i al tècnic, Toni Seligrat, i als visitants Liñán i Nando.PÚBLIC:Uns 1.700 espectadors.

El Sabadell va tornar a signar un empat, i ja en són deu en les setze jornades disputades. Ahir, no va poder derrotar un equip que lluita per evitar el descens, el Formentera, tot i que va marcar primer, avançada la segona meitat.

Abans dels gols, el partit va ser avorrit, especialment en la primera meitat, de domini dels locals però amb només una acció ofensiva destacada. Va ser un contracop conduït per Migue García, amb una assistència amb el cap de Marc Martínez i un xut d’Ángel aturat pel porter.

En la segona part els locals també van portar més la iniciativa, tot i que el Formentera va ser més perillós que en la primera meitat. Aleix Coch va marcar de cap en un córner servit per Marc Martínez (67’) i, en el minut 76, Felipe Sanchón va tocar la pilota amb les mans en la barrera d’una falta i l’àrbitre va assenyalar penal, transformat per Juan.