2a divisió FEF

Un punt per creure-hi

Orgull. L’Olot empata sense gols contra el Mallorca i suma un punt que no li serveix de gaire però que el carrega de convenciment. El líder no va trobar la manera de superar la defensa dels locals

OLOT 0 MALLORCA 0

OLOT:Ginard, Aspar (Yeray, 71’), Micaló (Kike Sánchez, 76’), Carles Mas, Jose, Bigas, Masó, Barnils, Hèctor Simón, Nacho (Uri Santos, 71’) i Marc Mas.MALLORCA:Reina, Sastre, Xisco Campos, José Ángel, Bonilla, Pedraza, Salva Sevilla, Pol Roigé (Ferran Giner, 59’ –Cano, 63’–), Lago Junior, Àlex López i Abdón Prats (Cedric, 86’).ÀRBITRE:Mena Gimeno.T.G.:als locals Ginard (93’) i Marc Mas (94’); als visitants Pol Roigé (37’) i Àlex López (82’).T.V.:cap.PÚBLIC:1.434 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot va empatar a zero contra el líder invicte i clar dominador del grup tercer de segona B, el Mallorca. El conjunt dirigit per Raúl Garrido va saber interpretar que la iniciativa i el domini serien balears per, amb una gran defensa, controlar les aproximacions rivals. Els olotins acaben la jornada a set punts de la salvació.

En els primers compassos del partit, el Mallorca va voler imposar la condició de líder i equip poderós controlant la possessió de la pilota i fent ballar l’Olot. De fet, el domini va permetre als balears disposar de les primeres ocasions de gol. En el primer minut Bonilla va fer la centrada a Àlex López però Carles Mas, providencial va enviar a córner. En el 9’, precisament en la sortida d’un servei de cantonada, Lago Junior va rematar a fora des del primer pal. A poc a poc, el conjunt dirigit per Raúl Garrido va intentar estirar línies, però ho va fer tímidament i sense assumir riscos. I és que, en el 22’, una passada de Nacho, que va rebre entre línies, va acabar als peus Marc Mas. El silenc va retallar Xisco però el seu llançament va anar als núvols, una acció que va precedir la millor ocasió garrotxina deu minuts després, quan una bona jugada d’Hèctor Simón va permetre a Bigas fer una bona centrada que Nacho gairebé remata dins la porteria de Reina. El domini continuava sent del Mallorca, que abans del descans va disposar d’una bona ocasió quan Abdón va provar-ho amb un xut de fora l’àrea que, després de ser desviat per Mascó, va obligar Ginard a intervenir.

Solidaritat defensiva

En la segona part el Mallorca va sortir al camp de nou amb la intenció de pressionar i ofegar l’Olot. En el 47’ Bonilla va tenir una ocasió molt bona amb un xut amb l’esquerra que Ginard va enviar magistralment a córner, en un dels primers avisos. Els de Garrido, però, van aguantar les embranzides dels mallorquins i, una vegada agafat aire, fins i tot van protagonitzar alguna arribada. En el 58’, Micaló, valent i segur des del carril, va fer la centrada de la mort però Reina va intervenir abans que Marc Mas, amb la canya a punt, rematés.

Els minuts passaven i el Mallorca no trobava la fórmula per superar la muralla olotina. Abdón en el 75’ ho va provar amb una rematada forçada amb el cap que Ginard va aturar amb seguretat i, cinc minuts després, els balears disposarien de l’ocasió més clara en la sortida d’un córner. Diversos refusos i rematades d’Àlex López i Abdón van ser blocades per defensors locals i el mateix Ginard des de terra. Va ser la darrera dels de Vicente Moreno, que fins i tot van témer per l’empat quan en el 84’ una bona jugada de Bigas i Uri va acabar al lateral de la porteria després del xut del davanter garrotxí.

ELS VESTIDORS

No és una victòria perquè no sumem els tres punts però sí un triomf moral. Hem empatat contra un equipàs i l’equip ha competit bé
Estic orgullós de l’equip. No és que hàgim fet un pas enrere, és que el rival ens hi ha obligat
Raúl Garrido
Entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)