2a divisió FEF

L’oxigen de Pitu Comadevall

Llagostera. El golàs de falta del saltenc al camp de l’Atlètic Balears va donar la victòria als gironins i més crèdit al tècnic, Òscar Álvarez. Pitu espera tenir més protagonisme a partir d’ara

El Llagostera va sumar diumenge passat una victòria vital al camp de l’Atlètic Balears (0-1). Amb el triomf els llagosterencs van tallar una preocupant ratxa de cinc partits sense guanyar (2 punts de 15) i, tot i continuar en zona de descens (els gironins són dissetens), es van situar a només un punt de la permanència. La victòria, que de retruc va salvar el càrrec del tècnic, Òscar Álvarez, va arribar gràcies a un golàs de falta directa de Pitu Comadevall, la gran especialitat del migcampista saltenc. De fet, Pitu, que fins ara ha tingut una participació irregular (531 minuts en 12 partits de lliga i 6 titularitats), ha marcat els seus dos gols d’aquest curs de la mateixa manera –l’altre va ser a casa contra l’Ebre en la tercera jornada.

“Tant l’equip com l’entrenador teníem una final i vam aconseguir una victòria molt important en un camp molt complicat. Vam fer un partit molt seriós i esperem que aquest triomf sigui un punt d’inflexió de cara al futur, confiem que la dinàmica canviarà i ara volem tornar a guanyar a casa, que aquesta temporada ens està costant molt”, explica Pitu, que també va parlar de la seva situació personal: “Que el meu gol servís per sumar els tres punts em fa content; aquest any he jugat menys i he tirat poques faltes, em sembla que només tres, i n’han entrat dues, així que espero que segueixi la ratxa. En aquest últim partit em vaig poder reivindicar després de molts partits sense ser titular i espero tenir més minuts a partir d’ara; jo sempre treballo i m’entreno per estar a l’onze titular.”

Esperant els lesionats

Després de dos dies de descans el Llagostera tornarà a l’activitat demà amb un entrenament que servirà per començar a preparar el pròxim partit a casa contra l’Atlètic Saguntí (dissabte a les 16 h), en què els gironins esperen millorar els pobres registres que acumulen com a locals (sis punts en vuit partits al municipal, amb una sola victòria, tres empats i quatre derrotes). Per a aquest enfrontament el Llagostera tindrà la baixa segura de Raúl Fuster, que va ser expulsat diumenge passat –també Òscar Álvarez–, però en contrapartida espera recuperar la majoria dels jugadors que arrosseguen problemes físics, com és el cas de Chele, Gavilán i Colorado. Aquest últim està de baixa des del febrer per culpa d’una inacabable lesió al turmell.

EL PROTAGONISTA

Tant l’equip com el tècnic teníem una final i vam aconseguir una victòria molt important. Esperem que sigui un punt d’inflexió

JA TOCAVA

Amb el triomf el Llagostera va tallar una ratxa de 5 partits sense guanyar (2 punts de 15)

MARCA DE LA CASA

Em vaig poder reivindicar després de molts partits sense ser titular i ara espero tenir més minuts
Pitu Comadevall
migcampista del llagostera
2
gols
ha marcat Pitu aquest curs, tots dos de falta directa, la seva gran especialitat. El mig ha jugat 531 minuts en 12 duels.