2a divisió FEF

El retorn de l’heroi de l’ascens

2a divisió B. Nuha Marong, autor del gol que va fer pujar el Llagostera a segona A el 2014, s’enfrontarà per primer cop al club gironí des de la seva marxa. L’atacant és el pitxitxi de l’Atlètic Saguntí

El 21 de juny del 2014 el Llagostera va tocar el cel amb l’ascens a segona A després de superar el Nàstic de Tarragona en la pròrroga gràcies a un gol de Nuha Marong (3-1). Ara, gairebé tres anys i mig després, i sempre que l’última lesió el respecti –l’atacant va ser baixa en l’últim partit de lliga–, l’heroi de l’ascens s’enfrontarà per primera vegada al Llagostera des de la seva marxa. Ho farà amb la samarreta de l’Atlètic Saguntí, que visitarà el municipal llagosterenc dissabte (16 h).

Amor i desamor

Amb el gol i el consegüent ascens Nuha esperava poder tastar el futbol professional, però llavors el Llagostera va preferir cedir el jove davanter (tenia 21 anys) al Sant Andreu, de segona B. En el conjunt quadribarrat Nuha va tenir una participació irregular (dos gols en 29 partits), així que l’estiu següent va tornar a canviar d’aires, aquesta vegada a l’Elx B, on va fer eclosió en la tercera divisió amb 27 gols. El filial il·licità va caure en l’eliminatòria final d’ascens contra l’Osasuna B, curiosament el que seria el pròxim equip de Nuha, ja desvinculat del Llagostera. I després d’una temporada a Pamplona (cinc gols) el davanter va decidir tornar al grup 3 de segona B fitxant per l’Atlètic Saguntí, una aposta que de moment li ha sortit d’allò més bé: set gols en catorze partits de lliga i pitxitxi en solitari del seu equip. Ara, coses del destí, Nuha tornarà a trepitjar el municipal de Llagostera, un partit que el futbolista reconeix que tindrà un component molt especial.

“Per a mi no serà un partit més, fa anys que no trepitjo Llagostera i tornaré al camp on vaig marcar el gol de l’ascens a segona A, que va ser molt bonic. El meu pas per aquest club em va permetre fer un salt de qualitat i em va anar molt bé, ho recordo tot, ho tinc gravat a la memòria”, explica Nuha, que lamenta no haver tingut l’oportunitat de debutar en el futbol professional amb el Llagostera: “Em va decebre no quedar-me a segona A, vaig estar molt molest, ja que crec que ho mereixia. Si dissabte marco no ho celebraré perquè tinc estima cap al club, però també hi ha coses que no s’obliden.”

Pel que fa al seu nou equip, Nuha es mostra encantat de la vida: “A Sagunt em va molt bé, de moment volem acabar bé la primera volta i després ja es veurà on podem estar, que esperem que sigui al més amunt possible.” Després de setze jornades l’Atlètic Saguntí és setè amb 23 punts, a només tres de la zona de play-off.

EL PROTAGONISTA

Serà un partit especial, fa anys que no trepitjo Llagostera i tornaré al camp on vaig marcar el gol de l’ascens, que va ser molt bonic

LA TRAJECTÒRIA

Nuha va passar pel Sant Andreu, l’Elx B i l’Osasuna B abans de fitxar aquest estiu per l’Atlètic Saguntí

EN RATXA

7
gols
en 14 partits de lliga ha marcat Nuha amb l’Atlètic Saguntí (7è amb 23 punts), que dissabte visitarà el municipal (16 h).
Em va decebre no quedar-me a 2a A, vaig estar molt molest, ja que crec que ho mereixia
Nuha Marong
davanter de l’atlètic saguntí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)