Reus

Un puntal amb fam

Reus. Olmo, renovat fins al 2019, agraeix la confiança que el club li va oferir en un mal moment i vol progressar: “A veure si estem entre els vuit primers”

El Reus s’ha assegurat aquesta setmana la continuïtat d’un dels grans puntals: el capità Jesús Olmo, que ha signat fins al 2019 amb opció a una temporada més en funció dels partits que jugui. El central barceloní, que va arribar quan el projecte al club roig-i-negre va començar a ser ambiciós, amb la segona divisió a l’horitzó, espera continuar vivint des de dins la progressió del Reus. “Estaré eternament agraït al club, que va confiar en mi en una situació que no era fàcil, ja que venia d’una lesió. De mica en mica, en cada entrenament i partit li he intentat tornar aquest favor,” va explicar ahir el capità roig-i-negre, que a la capital del Baix Camp ha trobat l’ecosistema per tornar a tenir protagonisme en el futbol professional: “Estic molt content amb la ciutat, l’afició i el club, i renovar és una gran satisfacció.”

Del 2014 fins avui han passat més de tres anys i, malgrat que totes les experiències han estat positives, sobretot l’històric ascens del 2016, Jesús Olmo pensa en clau de futur i té fam de més. “Això de ser futbolista és voler aspirar sempre a més, i a nivell d’equip també”, va afirmar el defensa de 32 anys, que no s’amaga quan parla de fites col·lectives: “Si l’any passat vam quedar entre els onze primers, volem millorar i mirar d’estar entre els vuit primers, ser setens o vuitens.”

Una plaça on ressorgir

El director esportiu del Reus, Sergi Parés, també va parlar del paper de Jesús Olmo i del seu rol com a referent. “Ens ha donat identitat i estil de joc, i aquesta està sent la millor temporada des que està aquí”, va dir el màxim responsable esportiu roig-i-negre, que reivindica el club com a lloc ideal per tal que els jugadors recuperin el seu esplendor. “Aquí hi ha les condicions ideals perquè els futbolistes puguin mostrar tot el seu potencial i, amb el Jesús ho vam tenir en compte. Vam arriscar-nos per tenir un perfil de jugador com ell, perquè veiem el potencial que ens podia aportar si recuperava el seu nivell”, va relatar Parés, que detalla que el Reus s’ha convertit en un club més atractiu per als futbolistes per aquesta raó: “Això és valora i ara hi ha més jugadors que volen venir.”

LES FRASES

Estaré eternament agraït al club, que va confiar en mi en una situació que no era fàcil. De mica en mica, li he intentat tornar aquest favor
Si l’any passat vam quedar entre els onze primers, enguany volem ser setens o vuitens
Jesús Olmo
CENTRAL I CAPITÀ DEL REUS
Olmo ens ha donat identitat, i aquesta està sent la millor temporada des que està aquí
Sergi Parés
director esportiu del reus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)