2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Marc Mas renova amb l’Olot

2a divisió B. El conjunt de la Garrotxa i el davanter acorden ampliar la seva vinculació una temporada més, amb la voluntat de continuar creixent junts en la categoria de bronze

L’Olot va fer públic ahir l’acord de renovació per a una temporada més –fins al juny del 2019– d’una de les peces més importants de la plantilla, el davanter Marc Mas. “Era un acord que teníem emparaulat de fa algunes setmanes i ara, un cop tancat, l’hem volgut anunciar perquè creiem que ens dona força i confiança en el projecte”, va explicar el director esportiu dels garrotxins, Sergi Raset. En l’última temporada, Marc Mas s’ha convertit en la referència en atac de l’Olot gràcies a unes xifres espectaculars, i en un dels jugadors més carismàtics i estimats per l’afició. “El curs passat va marcar 31 gols a tercera, un nombre de gols molt poc usual en aquesta categoria. Ara, a segona divisió B, la dificultat ha augmentat però aquest acord també vol simbolitzar la confiança que li tenim des de l’Olot”, va analitzar Raset. Pel que fa als aficionats, de ben segur que tots recorden alguna de les dianes que la temporada passada va marcar a tercera divisió, com ara el gol de l’empat en el partit de tornada contra l’Sporting B de l’eliminatòria de campions que donava un impuls definitiu als de la Garrotxa cap a segona divisió B.

Enguany, en la categoria de bronze del futbol estatal, Marc Mas manté el protagonisme ja que ha participat en totes les jornades de lliga –on acumula 1.300 minuts– i ha marcat ja cinc gols, una xifra que iguala el millor registre que havia aconseguit fins ara en aquesta categoria.

Si la valoració des de l’àrea esportiva és del tot positiva, el futbolista també es va mostrar d’allò més satisfet amb la seva continuïtat a la Garrotxa. “Vull seguir un any i els que facin falta. Es pot dir que he trobat el meu lloc aquí. Tinc la sort que hi estic molt bé i a prop de casa. Tinc i tenim màxima confiança per aconseguir l’objectiu de mantenir-nos, som positius i estem convençuts que ho tirarem endavant”, va explicar al web del club. Precisament, la permanència o no a segona B pot marcar també el futur del futbolista. “Com tot contracte, hi ha clàusules que no faré públiques. Si tot va bé, esperem que en Marc estigui molts anys amb nosaltres. Crec que ell ens aporta molt i el club li dona confiança i estabilitat”, va desgranar Raset.

Modificacions d’hivern

L’àrea esportiva continua treballant i, després de la renovació de Marc Mas, Sergi Raset reconeix que s’entra en un mes important. “S’obrirà el mercat al gener i la idea que tenim és que hi hagi algun moviment a la plantilla”, diu el director esportiu, conscient que a l’equip li falten efectius.

ELS PROTAGONISTES

Estem contents perquè s’ha pogut renovar un referent ofensiu. El jugador aposta pel projecte de l’Olot i nosaltres per ell
He trobat el meu lloc. Tinc la sort que estic molt bé aquí i l’Olot també està satisfet amb mi
Marc Mas
Davanter de l’olot
Si tot va bé, esperem que en Marc Mas estigui molts anys amb nosaltres a Olot
Sergi Raset
Director esportiu de l’olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)