2a divisió FEF

Cesc Clotet demana pas

2a divisió B. L’extrem, que va començar la temporada lesionat, treballa per consolidar-se a l’onze d’un Peralada que diumenge visita l’Ebre, un rival directe en la lluita per la permanència

El Peralada va perdre el darrer partit de lliga contra el Cornellà (1-2) i va veure tallada la ratxa positiva de dos enfrontaments aconseguint la victòria. De retruc, els empordanesos van perdre una bona oportunitat de treure el cap per les posicions de permanència, i és que la irregularitat en l’inici del campionat ha estat evident, com també ho és, però, que l’equip dirigit per Arnau Sala i Xavi Punsí es troba en línia ascendent: “Havíem encadenat dues victòries, però per les condicions externes del partit i, evidentment, els mèrit del rival, no vam poder enllaçar-ne tres i situar-nos en una millor posició en la taula”, comenta l’extrem del filial del Girona, Cesc Clotet, que com la resta de companys busca la regularitat i les bones actuacions per mirar al més amunt possible.

Després de participar en l’estada del primer equip del Girona a Manchester, el manresà va tenir una lesió que el va obligar a perdre’s les primeres jornades de lliga. Una vegada recuperat, Clotet va acumular minuts de seguida, però en les darreres setmanes busca consolidar-se com a titular: “Després de la lesió vaig encadenar força partits, però ara darrerament m’està costant més entrar. Espero tornar al bon joc i a la titularitat. És el que vull i desitjo”, comenta l’extrem de 22 anys, ambiciós i inconformista: “Sempre voldria millorar més el joc i els números. En aquesta temporada vull millorar personalment i assolir la permanència amb el Peralada. Jugar amb el primer equip? No em treu la son, però si milloro, jugo i faig gols, segur que tindré més possibilitats de tenir alguna oportunitat amb el primer equip del Girona.”

A Saragossa, matx clau

El Peralada visita el camp de l’Ebre (diumenge, a les 12 h). El filial del Girona es troba en posició de promoció de permanència amb setze punts, tres menys que el seu proper rival. Oblidar l’ensopegada contra el Cornellà i vèncer per deixar enrere les posicions més incòmodes de la taula és l’objectiu que tenen els joves jugadors peraladencs: “Queden poques jornades per acabar la primera volta del campionat i volem sumar el màxim de punts possibles per mirar amunt i afrontar millor la segona part del curs. Guanyar l’Ebre ens faria fer un pas important”, comenta Clotet, que això sí, és conscient que no serà fàcil batre els aragonesos en un camp de dimensions reduïdes i d’herba artificial: “Serà un partit disputat i físic. Sabem que serà complicat, però volem un bon resultat perquè el necessitem”, sentencia el futbolista del Peralada, que lluita per mostrar la seva millor versió i convèncer el seu entrenador.

LES REACCIONS

Espero tornar al bon joc i a la titularitat. És el que vull i desitjo. Sempre voldria millorar més el joc i els números, per a això treballo

LES XIFRES

Clotet ha disputat onze partits de lliga, ha acumulat 614 minuts i ha fet una diana

EL PROPER PARTIT

Volem el màxim de punts abans no acabi la primera volta. Guanyar l’Ebre seria molt important
Cesc Clotet
extrem del peralada
El Peralada (16è), amb setze punts, visita l’Ebre (13è), que només té tres punts més
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)