2a divisió FEF

La reacció s’ha de confirmar

Llagostera. Els d’Òscar Álvarez volen sortir del descens enllaçant la segona victòria contra l’Atlètic Saguntí (16 h al municipal). L’equip gironí només ha guanyat un partit a casa aquest curs

El Llagostera va sumar una victòria vital el cap de setmana passat al camp de l’Atlètic Balears (0-1), però en vol més, i és que el conjunt llagosterenc continua en zona de descens com a dissetè classificat amb 17 punts, a només un de la permanència. És per això que els gironins esperen enllaçar avui la segona victòria en la visita de l’Atlètic Saguntí (a les 16 h), un rival que segur que posarà les coses molt difícils al Llagostera, que vol millorar el bagatge que acumula com a local aquesta temporada (una sola victòria, tres empats i quatre derrotes).

“Estàvem tocats en la classificació i necessitàvem la victòria. Havent guanyat es veuen les coses d’una altra manera, però hem de continuar amb la mateixa mentalitat i seguir lluitant. Continuem necessitant els punts, i més a casa, on no ens ha de perjudicar la pressió però sí que hem de fer millor les coses que no pas en els últims partits al municipal, on una petita acció pot decidir el matx. No ens hem de precipitar, sabem que els partits a casa es poden fer molt llargs”, explica Òscar Álvarez, que ha estat sancionat amb dos partits i no podrà asseure’s a la banqueta. Pel que fa al rival, setè classificat amb 23 punts, Álvarez en va destacar moltes virtuts: “Ens visita un dels equips mes complicats de la categoria. L’Atlètic Saguntí se sent molt còmode sense la pilota, és tot un especialista en la parcel·la defensiva i li agrada robar i sortir al contraatac”. Qui no serà a Llagostera és Nuha, que s’ha afegit a última hora a una llarga llista de lesionats a on també hi ha Kata, Oscar, Granell i Felip, tots ells integrants de l’equip titular en els últims enfrontaments.

Per al partit d’avui, el Llagostera no podrà disposar de Raúl Fuster (sancionat amb dos partits) ni tampoc d’Álex Colorado. El tècnic té el dubte de Pablo Sánchez amb molèsties físiques.

LA PRÈVIA

Havent guanyat es veuen les coses d’una altra manera, però hem de continuar amb la mateixa mentalitat i seguir lluitant
Ens visita un dels equips més complicats de la categoria, són molt perillosos
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)