Barça B

Barça B

Segona divisió A

La dura tornada a la realitat

Barça B. José Arnaiz ha vist frenada en sec la seva producció ofensiva des del seu debut amb el primer equip del Barça: fa set partits que no marca amb el conjunt de Gerard López

Mai no és fàcil per a un jugador jove assimilar les lloances de tothom i les portades de diaris. I la tornada a la segona divisió per a José Arnaiz està sent dura. Un inici fulgurant que va sacsejar la competició li va obrir les portes del debut amb el primer equip del Barça, però des d’aleshores no és el mateix. Arnaiz ha vist aturada en sec la seva producció golejadora i el filial blaugrana ho ha notat, perquè ofensivament ha perdut potencial i s’està quedant enrere en la classificació. Dimecres va tornar a participar amb el primer equip i va tornar a marcar, però el boom mediàtic i del debut ja ha acabat.

Arnaiz havia participat directament en set dianes en les primeres onze jornades (4 gols i tres assistències). Però des que va debutar amb l’equip de Valverde en la copa en l’anada dels setzens contra el Múrcia, en què també va marcar, només ha fet una assistència. “És un nano amb qui es pot parlar. Ell vol jugar i demostrar molt, però no ha de voler fer més del que tots esperem d’ell”, va reconèixer fa poc Gerard López, que va admetre que al jugador se’l notava un pèl ansiós. “Però la seva evolució és positiva. Ha de millorar el joc posicional, interpretar quan es pot córrer i quan no. Però és un home de la meva màxima confiança, un fitxatge pel qual vaig fer pressió al club perquè es produís. Un d’aquells jugadors que si no l’hagués fitxat el Barça, l’hauria fitxat la Juventus o el Madrid”, va assegurar. Dimecres passat va tornar a marcar amb l’equip de Valverde en la copa contra el Múrcia, i va trencar, així, una mala ratxa golejadora de sis partits seguits.

Abans del debut
Gols 4
Contra el Còrdova (2), Oviedo (1) i Llorca (1).
Assistències 3
Còrdova (1) i Osasuna (2).
Després del debut
Gols 0
Assistències 1
Cultural Leonesa.

La falta de gol afecta gairebé tot l’equip

El Reus, proper rival del Barça B, ha basat el seu èxit en la seva fortalesa defensiva i actualment és el quart equip que menys gols encaixa en la lliga (13 dianes). Per tant, els blaugrana hauran de fer un esforç extraordinari per superar el seu rival, ja que en les últimes jornades s’han mostrat amb força dificultats per marcar. Si en les primeres jornades tot era alegria (8 gols en els primers tres partits), ara és tot el contrari, ja que l’equip de Gerard només ha vist porteria en dues ocasions en els últims cinc enfrontaments. Aquestes dues dianes, a més, han estat obra de Choco Lozano, de moment, l’únic home d’atac que està responent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)