2a divisió FEF

Arribarà en camp talismà?

Olot. Els garrotxins necessiten els tres punts contra el Mestalla si es volen mantenir vius en la lluita per la salvació. A l’Antonio Puchades, els olotins no hi han perdut en cap dels tres precedents

L’Olot visita el camp del València Mestalla amb l’obligació de tornar a terres garrotxines amb els tres punts al sac. Si bé l’obligació de sumar fa setmanes que la tenen, els jugadors olotins encadenen vuit jornades sense conèixer el triomf –cinc derrotes i tres empats en els darrers tres partits– fet que els ha situat a cinc punts de la posició de promoció de permanència i a sis de la salvació. “Viatgem amb la il·lusió i la convicció de sumar els tres punts. Hem empatat dos partits contra bons rivals, però ens toca. No serà fàcil, ja que el rival és complicat, té molt talent, però és una mica irregular”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que des que va substituir Martín Posse a la banqueta l’equip ha sumat un punt a Formentera (1-1) i a casa contra el líder, el Mallorca (0-0).

El renaixement dels olotins haurà d’arribar en un camp talismà on no coneix la derrota en cap dels tres precedents en la categoria. En el primer curs, l’Olot d’Arnau Sala es trobava en un moment dolç i va superar els valencians 0-3. La campanya següent, Rodri es va estrenar agafant el relleu precisament de Sala amb un triomf (1-3) gràcies als gols de Carlos, Uri i Abel, tres dels pilars d’aquella plantilla, mentre que en el curs del descens, amb Castillejo, els garrotxins van empatar sense gols: “Guanyar seria fantàstic per tal que l’equip continuï somiant i estigui ben endollat”, afegeix el valencià, gran coneixedor del filial del València, al qual ha vist en diverses ocasions abans de fitxar pels garrotxins: “De Penev a Grau l’equip ha canviat. Hi ha matisos i segur que serà complicat. Els he vist molt durant el curs i, en aquest sentit, no crec que em sorprenguin gaire”, analitza Garrido, que sobre les qualitats del contrincant diu: “És el més golejador del grup i el tercer que més n’encaixa. Això diu molt del tipus de partit que ens trobarem. Els agrada atacar i comptem amb això, però es donaran situacions en què podrem agafar avantatges. Són molt complets i tenen jugadors molt bons a la part atacant. A part de Rafa Mir, Jordi fa gols, Fran Villalba, Ferran Torres...”

L’Olot va demostrar contra el Mallorca una bona tasca defensiva, clau per mantenir el zero –l’actuació de Ginard també hi va tenir alguna cosa a veure– i tenir així més possibilitats de vèncer: “La línia defensiva ha de ser contundent expeditiva i ens ha d’aportar seguretat. Hem de ser un equip complet, ja que no em conformo identificant-nos només amb una manera de jugar”, sentencia Raúl Garrido, que per al matx a Paterna no podrà disposar dels lesionats Moha, Yeray i Blázquez.

LA PRÈVIA

És el més golejador del grup i el tercer que més n’encaixa. Haurem de ser contundents i expeditius per estar segurs en defensa
Guanyar seria fantàstic per tal que l’equip continuï somiant i estigui ben endollat
Raúl Garrido
Entrenador de l’Olot
Curs 2013/14
V. Mestalla - Olot 0-3
David López (7’) i Coro (44’ i 64’)
Curs 2014/15
V. Mestalla - Olot 1-3
Álex López (33’) / Carlos Martínez (14’), Uri Santos (53’) i Abel Solé (70’)
Curs 2015/16
V. Mestalla - Olot 0-0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)