Nàstic

futbol

Nàstic

L’Osasuna-Nàstic, suspès per la neu

2a divisió A. El club navarrès considerava que es podia jugar i els tarragonins eren partidaris d’ajornar-lo

El partit que havien de jugar ahir al vespre l’Osasuna i el Nàstic a El Sadar es va ajornar per culpa de la nevada que va caure a Pamplona. Ja al matí, la nevada havia deixat cobert de neu el terreny de joc d’El Sadar, però els operaris de l’estadi la van treure. El problema és que a partir d’una hora abans de començar el partit va tornar a nevar, intensificant-se la precipitació al voltant de les 9 de la nit, horari oficial del partit. En aquell moment, els àrbitres van decidir esperar uns minuts, però com que la nevada no s’aturava i la previsió meteorològica era que continués en les hores següents, els àrbitres van decidir suspendre el partit perquè el camp no estava en condicions, les línies no es veien prou i hi havia un important risc de lesions.

L’Osasuna volia disputar el partit ja que, segons el seu president, Luis Sabalza, la pilota rodava amb normalitat i els seus operaris havien condicionat la gespa, tot i que la realitat és que la forta nevada va continuar caient i, quan tothom ja havia abandonat l’estadi, el terreny de joc estava totalment cobert de neu. El Nàstic, per la seva banda, era partidari des d’un primer moment de suspendre l’enfrontament, ja que considerava que no es complien les condicions mínimes per disputar-lo.

L’Osasuna hauria volgut disputar el partit avui mateix, però finalment no hi va haver acord. El Nàstic considerava, segons paraules del seu director general, Lluís Fàbregas, que cal temps per organitzar tot l’operatiu d’un partit, comptant, per exemple, amb el vistiplau de les televisions. Ara mateix, el 3 de gener, en què hi ha jornada de copa, competició de la qual tant l’Osasuna com el Nàstic estan eliminats, és una de les dates més probables per jugar-lo.

UNA ALTRA SUSPENSIÓ

És el segon partit ajornat del Nàstic després del duel contra el Barça de l’1 d’octubre

SENSE DATA

L’Osasuna hauria volgut jugar avui, però finalment no es va arribar a cap acord

L’equip grana tenia moltes baixes

Els àrbitres van ser els que van decidir l’ajornament, amb l’Osasuna favorable a jugar el partit i el Nàstic a suspendre’l. El cert és que l’equip tarragoní l’afrontava amb nou baixes: jugadors importants per a Rodri, com ara Uche, Barreiro, Tejera i Delgado, i d’altres que ja fa dies que arrosseguen lesions, com són Omar, Djetei, Jean Luc, Perone i Bustos. En l’alineació, Rodri havia resolt les últimes baixes amb Muñiz al mig i Emana en punta.

És el segon partit suspès del Nàstic aquest curs. L’anterior va ser el duel contra el Barça B, ajornat l’1 d’octubre per la falta de forces de seguretat i jugat l’1 de novembre (0-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)