2a divisió FEF

Punt a punt és insuficient

Un més. L’Olot empata al camp del València Mestalla el quart partit consecutiu després que Nacho Pérez igualés el gol inicial dels locals, però es queda amb una sensació amarga perquè hauria pogut guanyar

v. mestalla 1 olot 1

VALÈNCIA MESTALLA:Emilio, Álvaro, Zotko, Iván Márquez (Salva, 46’), Centelles, Petcoff, Gonzalo Villar, Fran Villalba (Fran Navarro, 86’), Ferran Torres, Álex Blanco i Jordi Sánchez (Rafa Mir, 68’).OLOT:Ginard, Micaló, Jose, Carles Mas, Bigas, Barnils, Masó, Pedro (Uri Santos, 68’), Héctor Simón (Guzmán, 40’), Nacho Pérez (Alfredo, 79’) i Marc Mas.GOLS:1-0 (48’) Jordi Sánchez. 1-1 (60’) Nacho Pérez.ÀRBITRE:Varón Aceitón.T.G.:als locals Petcoff, Jordi Sánchez; i als visitants Héctor Simón i Micaló.PÚBLIC:Uns 350 espectadors a l’Antonio Puchades.

L’Olot va viure a Paterna una història que cada vegada és més coneguda, i el problema és que és d’aquelles que cansa. I és que el joc, l’actitud, la imatge i les sensacions que van oferir els garrotxins van ser positius, però no van servir per superar el València Mestalla i guanyar un partit una vegada per totes –l’equip ja encadena nou partits sense fer-ho–. L’empat en si, en un camp complicat, no és un mal resultat, però és el quart consecutiu i si, com ahir, la resta de resultats no acompanyen, la permanència cada cop es veu més lluny.

El partit va ser bonic de veure. El filial valencianista no és l’equip màxim golejador i el més golejat de la lliga per qualsevol cosa i va quedar clar des del primer minut. Al mig del camp pràcticament no s’hi va jugar i el perill va anar d’una àrea a l’altra en tot moment. La primera ocasió, quan no havien passat ni cinc minuts, la va tenir l’Olot i va ser una d’aquelles que no es poden perdonar. Pedro, en dues ocasions, i Marc Mas van buscar el gol des de l’àrea petita, però no van trobar el forat i Emilio va desviar la pilota a córner. La reacció local va ser ràpida i Ginard es va vestir d’heroi per evitar el gol en el primer quart d’hora amb cinc intervencions de mèrit.

Qüestió d’errades

El ritme vertiginós amb què havia començat el partit va anar afluixant a poc a poc. L’Olot ho va aprofitar per anar creixent i va ser qui va disposar de més ocasions fins al descans. Nacho Pérez va ser el més actiu, però el perill el va generar sobretot Marc Mas primer amb una rematada desviada i després amb un potent xut que va parar Emilio.

El marcador no s’havia mogut en tota la primera part, però només van haver de passar tres minuts de la segona per fer-ho. Micaló, Jose i Bigas no van estar gens encertats amb la pilota i Jordi Sánchez ho va aprofitar per obrir el marcador amb un xut ajustat (1-1, 48’). El primer error de l’Olot va posar el partit molt complicat i va deixar els de Raúl Garrido força tocats, però el València Mestalla ho va compensar amb un altre error. En el 60’, Nacho Pérez va anar a pressionar el porter Emilio, li va robar la pilota i va fer el gol de l’empat a porteria buida. L’empat feia justícia al que s’havia vist sobre el camp i fins al xiulet final qualsevol dels dos equips hauria pogut endur-se la victòria. De fet l’Olot va marcar, amb una rematada de Marc Mas, però el col·legiat va assenyalar fora de joc.

Hem fet un bon partit i sumar a fora sempre és positiu. La llàstima és que crec que hem tingut ocasions per guanyar el partit
Hem fallat ocasions que sembla increïble i el gol seu ha estat un error nostre. El gol ha fet mal, però hem reaccionat
Raúl Garrido
entrenador de l’olot

Un canvi a l’onze i nou sistema tàctic

En el seu tercer partit a la banqueta Raúl Garrido va fer un sol canvi respecte l’onze inicial de diumenge passat contra el Mallorca. Aspar, que havia estat titular en els últims cinc partits va ser el sacrificat i Pedro va ocupar el seu lloc. Amb aquest canvi el tècnic va modificar el dibuix, apostant per un 4-2-3-1 enlloc dels tres centrals i dos carrilers dels dos partits anteriors.

Un contratemps va ser la lesió d’Héctor Simón en el 39’ –va forçar la cinquena groga just abans. Guzmán el va substituir.