2a divisió FEF

Guanyar per treure el cap

Vital. El Peralada necessita una victòria al camp d’un rival directe en la lluita per la permanència, l’Ebre, per sortir de la zona de descens on va caure després dels resultats d’ahir

La derrota de la setmana passada a casa contra el Cornellà va trencar la línia ascendent que el Peralada havia aconseguit amb les dues victòries consecutives contra el Llagostera (1-0) i l’Alcoià (0-2), i avui els xampanyers volen sumar els tres punts al camp de l’Ebre (a les 16.00 h) per recuperar la bona dinàmica de resultats i sortir de la zona de descens directe on es troben després dels resultats d’ahir. “És importantíssim guanyar perquè si ho fem els passarem i si ens guanyen s’escapen”, assegura el tècnic Arnau Sala, conscient de la dificultat que suposa guanyar dos partits consecutius a domicili: “És un camp extremadament petit, però ens hi hem d’adaptar i no hauria de ser un condicionant.”

El partit a La Almozara arriba en una setmana particular per als d’Arnau Sala pel fet que Maxi Villa i Bambo no s’han pogut entrenar tant amb l’equip com és normal perquè van tenir el premi de jugar amb el Girona en copa. “No els hem vist en tota la setmana, però si és per jugar amb el Girona estem contents perquè hi som per això i vol dir que dona fruits”, valora el de Sant Fruitós de Bages. A més avui hauran de fer front a un contratemps important, i és que el màxim golejador de l’equip, Joel Arimany, es perdrà el partit per sanció –el primer dels dos que haurà de complir–. “És el nostre home gol i és el jugador que ens ha donat punts fins ara, però no el tenim per un pecat de joventut que li servirà d’experiència.” Amb la seva absència Soni, que busca el seu primer gol del curs, serà l’única referència en punta. El rival, tampoc posarà les coses fàcils. “L’Ebre és un equip molt i molt físic, amb puntes grans i que saben quin és el seu joc. Busquen l’atac directe i no s’amaguen d’arribar a l’àrea per la via ràpida” analitza Arnau Sala. A banda de Joel Arimany el tècnic seguirà sense poder comptar amb els lesionats Jose Aurelio Suárez, Draman, Andzouana i Montes. Per completar la convocatòria hi serà Pedro Porro, que ahir va jugar amb el juvenil contra El Olivar.

LA PRÈVIA

És importantíssim guanyar perquè si ho fem els passarem i si ens guanyen s’escapen. És un camp petit, però ens hi hem d’adaptar
L’Ebre és un equip molt físic, amb puntes grans i que fa un joc directe sense amagar-se’n
Arnau Sala
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)