Territorial

Un cop dur per al Farners

1a catalana. El conjunt de Santa Coloma va perdre contra el Sant Cugat amb un gol en l’últim minut i enllaça la segona derrota

farners 2 sant cugat 3

FARNERS:Gabi, Adrià Salas, Pitu Riart, Perecaula (Negre, 6’), Muniesa, Fajardo, Jose Martínez, Toni Rossell (Albert Vila, 45’), Bader, Joel Salas i Gerard Gómez (Roger Parals, 90’).SANT CUGAT:Juanmi, Capa, Victor Castro, Gerard, Georgy, Tino, Seydou (Basanta, 80’), Pesky, Uri Peix, Burgos (Patrick, 67’) i Ferran Roca (Tomàs, 93’).GOLS:0-1 (59’) Pesky. 1-1 (62’) Jose Martínez. 1-2 (65’) Ferran Roca. 2-2 (70’) Jose Martínez. 2-3 (90’) Basanta.ÀRBITRE:Fernández Quintero.T.G.:als locals Jose Martínez i als visitants Ferran Roca, Capa i Uri Peix.T.V.:Cap.

Dolorosa derrota del Farners ahir a casa contra el Sant Cugat (2-3) en un partit boig que podia haver guanyat qualsevol dels dos equips i en el qual els cinc gols es van viure en la segona part. Els visitants es van avançar amb un cop de cap Pesky a la sortida d’un córner (59’) i el Farners va reaccionar immediatament amb una diana de Jose Martínez (62’), que va marcar a pler. Llavors el Sant Cugat va tornar a avançar-se, ara mitjançant Ferran Roca en una jugada de contraatac (65’), poc abans que Jose Martínez tornés a veure porteria amb un golàs des de la frontal que va entrar per l’escaire (70’). Ja en el tram final Uri Peix va fallar un penal pel Sant Cugat, el Farners va fregar el 3-2 amb un xut de Joel Salas i finalment, en l’últim minut, Basanta va marcar el definitiu 2-3 amb un xut creuat després d’una altra jugada de contraatac. Va ser la segona derrota seguida del Farners.