Territorial

El Olivar tomba el Girona amb la llei del mínim esforç

Divisió d’honor juvenil. Els gironins van ser superiors en un partit condicionat pel vent, però els locals van ser letals en la seva única ocasió

EL OLIVAR 1 GIRONA 0

EL OLIVAR:Héctor, Juanma (Arturo, 38’), Raúl Parra, Alberto Suárez, Alberto Sánchez, Borja Sofi, Nacho (Espinosa, 63’), Willy, Eaúl Rubio (Santiago, 77’), Lafuente i Jesús Jiménez (Romero, 84’).GIRONA:Torra, Prado, Teo, Uche, Pol (Mario, 79’), Cobos (Franc, 82’), Jofre, Alejandro (Juli, 75’), Pedro Porro, Rodrigo (Moha, 61’) i Homet.GOLS:1-0 (75’) Raúl Parra.ÀRBITRE:Lixandru.T.G.:Als locals Uche i Moha, i als visitants Borja i Jesús Jiménez.PÚBLIC:Uns 150 espectadors.

El vent i el fred que es respirava en l’ambient ja preveien una tarda difícil i així va ser. El Girona va quedar glaçat amb el xiulet final que certificava una derrota contra El Olivar en un partit en què els locals només van xutar una vegada entre els tres pals.

Al Girona li va costar entrar en el partit. El vent no va facilitar gens les coses i la defensa ben ordenada i sòlida dels aragonesos van acabar de complicar el joc. Però, tot i no tenir la clarividència en atac d’altres dies, els gironins van dur el pes del partit en tot moment i van ser qui va intentar proposar més futbol. D’ocasions en van tenir, però no gaire clares. Pedro Porro, des de fora l’àrea, i Homet, amb un xut creuat, van tenir les millors ocasions, però Héctor va salvar els locals les dues vegades amb bones intervencions. El bagatge ofensiu d’El Olivar en la primera part va ser només un córner que ningú va arribar a rematar.

En la segona part, el guió del partit es va mantenir. El Girona va buscar la manera de superar la defensa local sense gaire sort i els aragonesos, amb pilotes llargues, van esperar que alguna acció aïllada els donés el premi, tal com va acabar passant. En el 75’, Raúl Parra va rematar de cap un córner i va fer l’únic gol del partit en l’única ocasió dels locals. El cop va ser molt dur per al Girona, que, tot i això, va buscar l’empat fins al xiulet final, i va estar a punt de trobar-lo en el 90’ amb un xut de Prado sense sort.

A domicili, l’handicap

La derrota d’ahir deixa dues cares del Girona en aquesta primera volta, que acaba amb l’equip en la segona posició –si l’Espanyol guanya demà, els gironins seran tercers amb els mateixos punts que els blanc-i-blaus– i a tres punts del líder, el Barça. Una cara, l’excel·lent, és la que l’equip ha mostrat a casa, on no ha deixat escapar ni un sol punt en els set partits que ha jugat: 21 punts de 21 possibles. L’altra cara, la bona, ha estat la que els d’Àlex Marsal han ofert en els partits lluny de Vilablareix. A domicili, els gironins han sumat 10 dels 24 punts possibles després de guanyar el Lleida, el Bellvitge i el Cornellà, empatar amb el Nàstic de Manresa i perdre contra el Barça, el Sant Andreu i el Mallorca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)