2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Resistència al camp del líder

Sense gols. El Sabadell encadena el quart empat, i ja n’acumula onze, al terreny de joc del Mallorca en un partit de molta solidesa

MALLORCA 0 SABADELL 0

MALLORCA:Manolo Reina, Sastre, Raíllo, Xisco Campos, Bonilla, Pol Roigé (Bryan Reina, 58’), Pedraza (Damià, 58’), Salva Sevilla, Lago Júnior, Álex López i Abdón Prats (Cédric, 78’).SABADELL:Roberto, Óscar Rubio, Pol Moreno, Aleix Coch, Dani Gómez, Ángel, Adri Díaz, Marc Martínez, Migue García (Arthuro, 65’), Pedro Capó (Víctor Martínez, 81’) i Josu (Guillemenot, 70’).ÀRBITRE:Pinto Herrera.T.G.:Als locals Bonilla i Sastre, i al visitant Pedro Capó i a Arthuro.

El Sabadell es va convertir ahir en el segon equip que puntua al camp de l’intractable Mallorca. Es va haver de conformar, això sí, amb un empat sense gols en un partit en què els dos equips es van mostrar molt sòlids i hi va haver poques accions d’atac destacades. És el quart empat seguit del Sabadell, que en total ja n’acumula onze en els disset partits jugats.

D’entrada, l’equip vallesà va intentar mantenir a ratlla el rival jugant avançat i buscant la seva porteria. No va tenir grans ocasions, però si més no va demostrar que no volia ser una comparsa. De mica en mica, el Mallorca es va anar estirant i va protagonitzar alguna aproximació. La més destacada, un xut d’Àlex López. En la segona meitat, l’equip local va incrementar el domini, si més no en la primera fase, en què Lago Júnior va tenir una ocasió. Després, el Sabadell va millorar, sobretot amb l’entada de Guillemot i Arthuro, i va exigir una mica més en defensa al Mallorca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)