Territorial

El Banyoles torna a guanyar

1a catalana. L’encert en atac i la inspiració del porter Bartrina permeten als banyolins retrobar-se amb el triomf després de 7 partits

mollet 1 Banyoles 2

MOLLET:Pol, Soli (Aldana, 46’), You, Corzo (Brian, 66’), Edgar, Castro, Nil (Marc Masip, 66’), Max Morell, Christian (Dani, 76’), Antonio i Ramón Suárez.BANYOLES:Bartrina, Gallardo, Moreno, Jordi Sala, Benaissa, Marc Viade, Gispert, Tarifa (Masso, 70’), Adri Casanova (Jam, 83’), Nahuel i Pol Bastidas.GOLS:0-1 (6’) Marc Viade. 1-1 (23’) Castro. 1-2 (61’) Adri Casanovas..ÀRBITRE:Aguilar Prat.T.G.:Als locals Castro, Marc Masip i Antonio Gómez; i als visitants Gallardo, Moreno, Jordi Sala i Masso.

El Banyoles va aconseguir una important victòria en el seu camí cap a la permanència. El duel es va posar de cara ben d’hora amb una diana de Marc Viadé a la sortida d’un córner. El Mollet va despertar amb el gol i va empatar abans de la mitja hora de joc. En la segona meitat, el porter Martí Bartrina es va convertir en protagonista amb un reguitzell de bones aturades, mentre que en atac, els homes d’Adam Fontes van aprofitar una errada en defensa de Ramon Suárez per marcar el segon gol. Adrià Casanova va ser el golejador que va permetre sumar una victòria molt treballada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)