Barça B

Autocrítica per ressorgir

Barça B. La plantilla blaugrana mostra la seva preocupació després d’encadenar a Reus vuit jornades sense guanyar i apel·la a una millora en la parcel·la ofensiva per capgirar la situació

Els jugadors del Barça B van agafar l’autobús després d’ensopegar a Reus capcots, ja que acabaven d’encadenar la vuitena jornada sense guanyar. Els de Gerard, que van perdre i han sumat només 5 punts dels darrers 24, han vist com aquesta dinàmica els ha dut a la part baixa de la classificació. De fet, la victòria d’ahir de l’Almeria ha fet que el filial blaugrana s’hagi situat ja en places de descens, a un punt de l’Albacete, que marca la permanència.

La plantilla, amb tot, es mostra preocupada i fa autocrítica. I és que, tot i continuar acaparant la possessió de la pilota i dominar trams llargs dels partits, a l’equip li està costant Déu i ajuda generar perill i fer gols. “A part d’altres coses, ens falta que, un cop arribem a tres quarts de camp, puguem trobar la darrera passada o crear més ocasions de gol, perquè al final en futbol el que has de fer és marcar”, va explicar després del partit Carles Aleñá, que va relatar que, pel fet de ser un bloc de futbolistes acostumats a dominar, ara els costa assumir aquesta situació: “Estem una mica tristos, perquè al final som jugadors molt guanyadors que no estem acostumats a perdre.” Respecte a l’estat anímic, un dels altres pilars de l’equip, Íñigo Ruiz de Galarreta, creu que en moments així és necessari relativitzar: “Quan fa tantes setmanes que no guanyes, i saps la necessitat que en tens, l’ansietat va creixent, però aquest aspecte s’ha d’intentar controlar i treballar cada dia pensant només en el següent partit, sense mirar més enllà ni recordar les jornades anteriors.” Tot i l’estat anímic que hi ha al vestidor, l’interior basc confia plenament en la capacitat que té el bloc de capgirar la mala ratxa: “Tenim jugadors molt bons i una plantilla de qualitat, estic segur que capgirarem la situació.” Aleñá va ratificar aquestes paraules: “Estem confiats, ens mirem els uns als altres i estem convençuts que ens en sortirem, perquè estem treballant molt bé.”

Íñigo Ruiz de Galarreta també va analitzar el perquè de les derrotes i considera que s’haurà de continuar treballant per trobar la fórmula que permeti tornar a celebrar una victòria. “Hem de continuar analitzant cada partit i treballar diàriament com ho fem, però també haurem de fer un pas endavant, perquè amb el que fem no ens arriba per guanyar”, va dir el centrecampista basc, que des de la seva posició d’interior veu com els equips cada cop defensen millor el joc de possessió que fa el Barça B: “Els rivals ens van coneixent cada vegada més i ens plantegen partits més difícils. Hem de treure diferents registres que tenim i variar el nostre joc per intentar fer mal d’altres maneres.”

LES FRASES

Cada setmana que passa sense guanyar, l’ansietat per fer-ho creix, però hem d’intentar controlar-ho
Treballem i juguem bé, però ens falta alguna cosa a partir de tres quarts de camp. Hem de generar més perill
Carles Aleñá
MIG DEL BARÇA B

A LA CUA

Els equips cada cop ens coneixen millor. Hem de mirar de variar i fer mal d’altres maneres
Ruiz de Galarreta
MIG DEL BARÇA B
La victòria de l’Almeria ahir fa que els de Gerard López caiguin a la zona de descens
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)