Reus

Un horitzó ben a l’abast

Reus. L’equip roig-i-negre ha igualat la puntuació que tenia el curs passat en aquest moment de la temporada i té la fita de tancar la primera volta millorant els números, fet que li permetria mirar a dalt

A Reus es respira eufòria continguda. La victòria de dissabte contra el Barça B i el fet que l’equip encadeni bones actuacions fan que l’estat anímic sigui d’allò més positiu. Si el curs passat els roig-i-negres van ser la revelació de la lliga en el primer tram de campionat, enguany el bloc comandat per Aritz López Garai ha igualat els seus números en aquest moment de la temporada: té també 24 punts. Després de l’últim triomf, de fet, el Reus s’ha situat a només tres punts de la zona d’ascens. La consigna de l’equip, en tot cas, és no mirar-la encara. Els objectius són més a curt termini, si bé els jugadors no amaguen que són ambiciosos.

L’horitzó amb què treballa ara el quadre del Baix Camp és tancar la primera volta millorant les xifres que l’equip de Natxo González va aconseguir la temporada passada. “Ho veig factible, fa un any vam tancar la primera volta amb 30 punts i ara es tractaria de guanyar dos dels quatre partits que queden per igualar-ho”, detalla l’extrem David Haro, que es congratula que l’equip hagi mantingut prestacions: “L’any passat érem els nous i vam ser una mica la sorpresa. Enguany, sense fer tant de soroll, podem assolir aquelles fites.” L’extrem vallesà, en tot cas, apel·la a mantenir la prudència: “A llarg termini hem de mirar els 50 i escaig punts de la salvació, però ara ens centrem a guanyar els quatre partits que queden de primera volta per deixar els de sota com més lluny millor.”

Tito Ortiz, d’altra banda, creu que el tram de primera volta que queda marcarà les perspectives de futur de l’equip. “Treballem centrats en el pròxim partit contra el Tenerife i els tres següents. Aquests duels ens serviran per veure a què podem aspirar a la segona volta, a veure si ens podem apropar al play-off”, explica el mig centre de Santa Coloma de Gramenet, que demana calma: “Hem d’estar tranquils i competir bé cada partit, conscients que si sumem 5 o 6 punts abans no acabi la primera volta, segurament podrem aspirar a fites més nobles.” Respecte a la línia de l’equip, Tito es mostra satisfet: “Som un equip regular, que malgrat empatar molts partits en perdem pocs. Ens hem de fer forts i ser competitius a casa.”

LES FRASES

Si en els partits que queden de primera volta [4] sumem 5 o 6 punts, segurament podrem aspirar a fites nobles
Tito Ortiz
mig centre del reus

EL PRECEDENT

L’any passat érem els nous i vam ser la sorpresa. Enguany, sense fer tant soroll, podem assolir aquelles fites
David Haro
extrem del reus
30
punts
tenia el Reus quan va acabar la primera volta de la temporada passada. Era el novè classificat.
Curs 2016/17 Curs 2017/18
6è amb 24 punts Situació 10è amb 24 punts
6 Partits guanyats 5 6 Partits empatats 9 5 Partits perduts 3
16 Gols a favor 13 14 Gols en contra 14
13 Punts a casa 14 11 Punts a fora 10
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)