2a divisió FEF

Una resposta ferma quan més es necessitava

2a divisió B. Amb la victòria contra l’Atlètic Saguntí –la segona seguida– el Llagostera va sortir de la zona de descens directe després de sis jornades i confirma la reacció

El Llagostera viu el millor moment de la temporada. El conjunt gironí, que havia començat molt per sota de les expectatives generades a l’estiu, va enllaçar dissabte contra l’Atlètic Saguntí (1-0) la segona victòria i el tercer partit sense perdre, una fita que encara no havia aconseguit aquest curs. A més, amb l’últim triomf –tot just el segon de la temporada a casa– els llagosterencs van acabar la jornada en la quinzena posició amb 19 punts i van sortir de la zona de descens directe després de sis jornades. La situació de l’equip encara és delicada –la plaça de promoció de descens és a només un punt i el descens directe, amb el Peralada com a primer equip implicat, a dos–, però la bona ratxa ha arribat quan més es necessitava. De retruc, els 7 punts dels últims 9 possibles que ha sumat el Llagostera també han reforçat la figura del tècnic, Òscar Álvarez, a la banqueta.

La pólvora de Gabarre

El triomf contra l’Atlètic Saguntí es va decidir gràcies a un solitari gol en la primera meitat (22’) de Toni Gabarre, que s’ha consolidat com el jugador de referència en atac del conjunt llagosterenc. Amb el de dissabte el davanter ja ha marcat quatre gols aquesta temporada i es manté com el pitxitxi en solitari del seu equip, al davant de Moha (dos), Leo Ramírez (dos) i Pitu Comadevall (dos). A més, Gabarre va tallar una ratxa de sis partits sense marcar.

Un repte d’altura

Amb la moral alta i la confiança que donen els bons resultats, el Llagostera ja prepara el pròxim partit de diumenge al camp de l’Ontinyent (17 h), cinquè classificat amb 27 punts –els mateixos que el quart– i un equip que fa nou partits que no perd (19 punts dels últims 27). Per a aquest enfrontament el Llagostera tindrà les baixes de Javi Chica, que dissabte va veure la cinquena targeta groga del curs, i Raúl Fuster i el tècnic, Òscar Álvarez, que compliran el segon partit de sanció després de ser expulsats al camp de l’Atlètic Balears. En contrapartida, els llagosterencs esperen recuperar Pablo Sánchez i Pitu, que van ser baixa en l’últim partit per molèsties físiques. Més difícil serà que Álex Colorado pugui reaparèixer després d’una llarga lesió al turmell que no arriba a la fi.

LA MILLOR RATXA

7
punts
dels últims 9 ha sumat el Llagostera, que encara no havia enllaçat tres partits sense perdre

L’AFICIÓ SOMRIU

El Llagostera va sumar tot just la segona victòria del curs a casa (9 punts en 9 duels)

TOT POSITIU

La bona ratxa de l’equip ha reforçat Òscar Álvarez a la banqueta

TONI GABARRE

4
gols
ha marcat l’atacant amb el Llagostera aquesta temporada, i és el pitxitxi en solitari del seu equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)