Territorial

Mujica ja té l’alta i podria jugar avui

UEFA Youth League. El Barça juvenil, amb el jugador del B a la llista, rep l’Sporting (14 h) amb els deures fets i l’objectiu d’acabar invicte

El Barça juvenil i l’Sporting protagonitzaran avui a les dues (per beIN) un partit sense gaire història, ja que tot el peix està venut en el seu grup de la Youth League. El conjunt de Franc Garcia Pimienta ja ha amarrat la primera posició i el seu rival s’ha assegurat la segona plaça. És per aquesta raó que el principal al·licient de la cita al Miniestadi és el possible retorn de Rafa Mujica, un dels futbolistes del Barça B que ocupa una de les tres fitxes que es poden omplir amb jugadors que hagin acabat fa un any la seva etapa com a juvenils. El davanter canari va rebre ahir l’alta mèdica després de deu mesos de calvari per un trencament al bíceps femoral de cuixa dreta i avui podria tenir alguns minuts.

A partir d’aquí, tots els al·licients són secundaris. I és que el filial blaugrana vol tancar la lligueta amb uns números immaculats. Fins ara no hi ha ni una taca en el seu expedient: 15 punts de 15, onze gols a favor i cap en contra. “Pel que fa a resultats ho tenim fet, però tenim un partit, i qui no estigui motivat no pot ser futbolista. Tenim tota la il·lusió del món”, explicava en la prèvia l’entrenador blaugrana, Franc Garcia Pimienta.

RETORN ESPERAT

El davanter canari ha estat deu mesos KO per culpa d’un trencament al bíceps femoral
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)