Barça B

La mala llet a les àrees

Barça B. La falta de contundència a prop de les porteries és el principal repte a revertir dels blaugrana per sortir de la zona de descens. L’Sporting, ple de baixes, és un rival també necessitat

En el futbol no hi ha res que no solucioni un partit amb la porteria a zero i/o una bona golejada. El Barça B està immers en una crisi de resultats perquè no guanya des de fa vuit partits, i això ha acabat afectant el seu joc; als blaugrana se’ls tanca el rival i no saben com fer-hi front. Però no existeixen les varetes màgiques i sí els gols, així que l’equip insistirà en el seu estil. N’hi haurà prou? “Cal tenir mala llet a les àrees”, respon Gerard López.

El fet d’entrar en zona de descens per primera vegada no ha alterat gaire la setmana del filial. Sí que ho ha fet, en canvi, el fet que cinc jugadors del filial s’hagin entrenat amb el primer equip durant tota la setmana, un fet que ha obligat el cos tècnic a programar una sessió extra d’entrenaments avui al matí. “L’equip està tranquil. Sí que és cert que hi pot haver un punt d’ansietat, perquè els jugadors creuen que han merescut alguna cosa més, però hi ha tranquil·litat i confiança, i el vestidor està unit”, afirma l’entrenador blaugrana, que vol posar en context la situació de l’equip: “Estem seguint el full de ruta. Les meves referències en la categoria són la Cultural, el Llorca, l’Albacete, que són els equips que vam ascendir i l’altre filial, i el Sevilla Atlético, i tots estem en una situació similar en la taula.”

El partit d’avui contra l’Sporting té un punt d’incomoditat, perquè els dos equips estan passant un mal moment: els de Paco Herrera han sumat dos punts dels últims quinze, han caigut de la promoció d’ascens i el tècnic català està discutit. “M’espero un partit tens i difícil per la situació dels dos equips”, explica Gerard. Els asturians arriben al partit amb moltes baixes i havent de convocar tres jugadors del filial.

LA PRÈVIA

L’equip té confiança i el vestidor està unit. Estem seguint el full de ruta. Cal tenir mala llet a les àrees
Gerard López
entrenador del barça b
El Barça B és un equip sense pressió, fidel a la seva idea i amb jugadors amb vistes al primer equip que juguen molt bé a futbol
Paco Herrera
entrenador de l’sporting

Tarín i Carles Pérez surten de la infermeria

De mica en mica, el Barça B va recuperant efectius, ja que després de la rehabilitació del migcampista Kaptoum –que no té fitxa per competir tot i que l’hi faran al gener–, ahir Rodri Tarín i Carles Pérez van obtenir l’alta mèdica. El central s’ha recuperat d’un trencament en un peu que l’ha mantingut un mes i mig de baixa, mentre que l’atacant s’ha refet d’unes molèsties a l’adductor. La mala notícia per als blaugrana és que Cardona serà baixa per una contusió en un peu, de la qual no se sap el temps de baixa exactament. Per tot plegat, Gerard ha decidit entrenar-se amb els juvenils Monchu i Chumi, que podrien completar la convocatòria que el tècnic donarà després de l’entrenament matinal d’avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)