2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

“Només hi ha un Lleida”

2a divisió B. El tècnic, Gerard Albadalejo, reivindica que l’actitud del seu equip en la lliga i en la copa és la mateixa tot i la dualitat en els resultats de les dues competicions

El Lleida està passant una crisi de resultats en la lliga que l’ha portat a la desena posició després de set jornades sense aconseguir la victòria. Paral·lelament, és el moment més dolç de la història recent del conjunt blau ja que està tocant sostre en la copa després d’eliminar la Real Sociedad i saber que s’enfrontarà amb l’Atlético de Madrid. Des del vestidor blau, però, no volen ni a sentir a parlar de diferències en l’actitud de l’equip entre les dues competicions: “És una anàlisi errònia.”

“El Lleida contra la Real Sociedad (2-3) i el Lleida contra l’Elx (1-1) no és tan diferent”, diu l’entrenador, Gerard Albadalejo, que va tirar amb bala en l’última roda de premsa: “És molt fàcil parlar d’actitud. En el món del futbol quan no guanyes sempre es diu que falta actitud o que falta físic. I el futbol és molt més que això.” El tècnic, a més, va reivindicar que el seu equip vol i té la pilota. “Poseu Esport 3 i mireu les dades de possessió”, va dir a la sala de premsa. “La volem tenir en posicions on puguem fer mal”, hi va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)