2a divisió FEF

L’Olot intentarà fugir de l’espiral de l’empat

2a divisió B. Els de la Garrotxa, amb nou empats –actualment n’encadenen quatre–, són l’equip que més ha empatat, al darrere del Sabadell (11)

De punt en punt no s’arriba gaire lluny en una lliga en què les victòries en valen tres, sobretot per a un equip enfonsat a la part baixa de la taula, que necessita un grapat de punts per veure-ho tot amb un prisma més optimista.

L’Olot encadena en l’actualitat quatre empats en la lliga –contra el Vila-real B (0-0), el Formentera (1-1), el Mallorca (0-0) i el València Mestalla (1-1)– i s’ha convertit amb nou en el segon equip que més empats ha aconseguit en el grup –els mateixos que el Vila-real B i l’Atlètic Balears–. I és que el destacat en aquest rànquing és el Sabadell, que n’ha sumat 11 en les primeres 17 jornades. El principal maldecap de l’Olot, però, és que només ha segellat una victòria –en la vuitena jornada contra l’Atlètic Saguntí (2-0)–, uns registres pèssims que expliquen per què es troba a sis punts de la plaça de promoció de permanència, actualment ocupada per l’Atlètic Balears amb 18 punts, i a set de la salvació, marcada pel Llagostera. “Estem jugant contra rivals complicats i estic content d’haver sumat punts contra ells. La imatge ha estat bona i això ens fa pensar que anem per la bona línia en general”, diu, tot i això, el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido.

A PAS DE TORTUGA

Amb la pèssima situació de l’equip sumar d’un en un no és suficient tot i el calendari dur
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)