2a divisió FEF

Una obligació necessària

Sense excuses. L’Olot rep el Lleida Esportiu amb l’objectiu prioritari d’aconseguir el segon triomf del curs per trencar una ratxa negativa de nou jornades sense vèncer que fa basarda

L’Olot rep al municipal la visita del Lleida Esportiu (17 h, Esport3). El conjunt de la Garrotxa té un únic objectiu: aconseguir la segona victòria de la temporada en la penúltima jornada de la primera volta. I és que, després de tardar vuit partits a guanyar el primer matx –en la vuitena jornada contra l’Atlètic Saguntí–, els olotins encadenen ara nou enfrontaments sense vèncer cap dels seus oponents, els últims quatre empatant.

Amb Raúl Garrido a la banqueta, l’Olot no coneix la derrota, tot i haver jugat contra rivals exigents en ple Tormalet –el Formentera (1-1), el Mallorca (0-0) i el València Mestalla (1-1): “No miro el calendari ja que sempre ens venen rivals complicats. Tot el que sigui sumar i aconseguir sensacions positives servirà per tal que l’equip pugui enlairar-se” explica Garrido, que es desfà en elogis al Lleida Esportiu, etern candidat a lluitar per la part alta de la classificació i l’ascens a segona A: “Ens visita un bon equip amb bons jugadors i ben dirigit. Serà complicat de contrarestar. És un equip de contrastos ja que va començar molt bé la lliga però ara no travessa un bon moment”, analitza Raúl Garrido, i és que els de la Terra Ferma encadenen set jornades sense guanyar i, tot just en el darrer partit van tallar una ratxa de cinc partits sense fer gol.

El Lleida això sí, va donar una alegria a la seva afició classificant-se per als vuitens de la copa després d’eliminar la Real Sociedad. La gesta permetrà als lleidatans jugar la següent eliminatòria contra el totpoderós Atlético: “En la copa va aconseguir una gesta i això dona moral però és cert que no estan bé en la lliga. És un equip que té situacions i ratxes dins d’un partit molt positives. Insisteixo, és un conjunt ben dirigit i sabem que serà molt difícil vèncer”, diu el tècnic de l’Olot, que respecte a si el seu equip portarà el pes del partit o no, afegeix: “Treballem per tal que l’equip pugui dominar les situacions dels partits. Ho podem ser amb la pilota i també sense, fent que el rival no ens generi ocasions de gol. Es tracta de jugar bé, ser regulars i competir. Hi haurà fases de tot i l’objectiu és que siguem complets i millors per tenir més possibilitats de triomf.”

Per al partit contra el Lleida Esportiu, Raúl Garrido no pot comptar amb Yeray Sabariego i Moha Chaoui, lesionats de llarga durada, ni amb Lluís Aspar. El central juvenil ja es va perdre el duel contra el València Mestalla per culpa d’una fissura en un dit del peu, un contratemps important per als olotins ja que es trobava en un gran estat de forma. A més, Hèctor Simón haurà de complir un partit de suspensió per acumulació de targetes –també ha de curar una microruptura als isquiotibials– i el lateral Blázquez serà dubte fins a última hora.

LA PRÈVIA

Ens visita un bon equip amb bons jugadors i ben dirigit. La copa els ha donat moral però en la lliga hem d’aprofitar que no estan del tot bé
Treballem per tal que l’equip pugui dominar situacions. Ho podem fer amb la pilota i també sense
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)