1a femenina

Confiances reforçades

1a divisió femenina. El Barça i l’Espanyol afronten el derbi en un bon moment; les blaugrana, un cop oblidada l’ensopegada de Tenerife, i les blanc-i-blaves, després de plantar cara a l’Atlético

La ciutat esportiva Joan Gamper és l’escenari, a les 4 de la tarda, del partit en majúscules del futbol femení català. El Barça i l’Espanyol s’enfronten en un derbi que arriba en un bon moment per als dos equips. Les blaugrana, que parteixen com a favorites, ja han deixat enrere la dolorosa derrota al camp del Granadilla de Tenerife, gràcies a les victòries convincents contra el Betis i el Sevilla, que les mantenen a prop del líder, l’intractable Atlético, que ahir va perdre a casa contra el Rayo, de manera que les blaugrana l’atraparan si guanyen avui. “Estem trobant el nostre joc i tenim ganes de derbi”, afirma la portera Laura Ràfols.

L’Espanyol no descarta sorprendre, malgrat que admeten que el Barça té una plantilla superior. “Estem fent les coses bé i l’equip és molt compacte”, assegura la migcampista Paloma Fernández, que diu que el partit de dimecres al camp de l’Atlético, en què van caure derrotades per la mínima, els va deixar “bones sensacions”. L’Espanyol és vuitè, amb la classificació per a la copa com a objectiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)