Barça B

Barça B

Segona divisió A

Oxigen per al filial

Barça B. L’equip de Gerard López acabarà la jornada fora de la zona de descens després d’haver posat fi, divendres contra l’Sporting, a la ratxa de vuit partits consecutius sense guanyar

El Barça B, que va caure en zona de descens després de perdre el cap de setmana passat al camp del Reus, acabarà aquesta jornada, passi el que passi, fora de les quatre últimes posicions. El filial blaugrana va agafar molt d’oxigen després de derrotar divendres l’Sporting de Gijón al Miniestadi (2-1) i de posar fi a una ratxa de vuit jornades sense guanyar.

Després d’imposar-se per la mínima al Llorca, el Barça B va empatar quatre partits seguits, contra l’Osasuna, el Sevilla Atlético, el Nàstic i la Cultural; va perdre contra l’Osca i el Rayo; va empatar contra l’Almeria i va ser derrotat pel Reus. Divendres, amb la pressió de veure’s per primera vegada en zona de descens, l’equip de Gerard López es va mostrar superior a l’Sporting i el va derrotar gràcies als gols d’Aleñá i Arnáiz en la primera meitat.

Paco Herrera, molt tocat

El partit contra el Barça B podria haver estat l’últim de Paco Herrera a la banqueta de l’Sporting, ja que podria ser destituït en les properes hores. L’equip asturià fa sis partits que no guanya, amb dos punts dels divuit possibles, i el mateix tècnic barceloní va admetre després de la derrota al Miniestadi que al seu equip li falta futbol i que ell n’és el màxim responsable. El director esportiu, Miguel Torrecilla, que ja va destituir Herrera el 2013 quan tots dos estaven al Celta, s’ha de reunir amb el president, Javier Fernández, per prendre una decisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)