2a divisió FEF

El Peralada busca una victòria de prestigi i benefici

2a divisió B. Els xampanyers reben la visita (a les 17 h) del Vila-real B, el segon classificat, amb la necessitat de tornar a sumar els tres punts a casa

El Peralada no ha estat capaç de guanyar en els dos últims partits, a casa contra el Cornella (1-2) i al camp de l’Ebre (0-0), i avui haurà de fer un pas endavant per mantenir el ritme dels seus rivals en la lluita per la permanència. El guió previ no és el més propici, i és que els d’Arnau Sala i Xavi Punsí rebran la visita del segon classificat, el Vila-real B, molt condicionats per les baixes, sobretot les de Bambo, lesionat diumenge passat, i Joel, que complirà el segon i últim partit de sanció. “La lesió de Bambo ens condiciona perquè perdem el jugador que més ens aporta en defensa i el que més aporta en atac si no tenim Joel per la seva qualitat en les jugades d’estratègia [tres gols], de manera que són baixes tremendament importants”, explica el tècnic del Peralada Arnau Sala.

Un equip referent

El duel entre els filials del Girona i del Vila-real suposarà un xoc de filosofies molt similars, però que viuen dos moments ben diferents. “Segurament el projecte del Girona té molta relació amb el del Vila-real, però ells ens porten vint anys d’avantatge i a nosaltres ens queda molt per fer, però estem en la mateixa categoria i intentarem competir de tu a tu l’estona que puguem sense renunciar a la pilota, i després veurem si hi ha algun moment que ens convé embrutir una mica més el partit”, analitza Sala.

Guanyar avui suposaria una gran dosi de confiança i serviria per donar un cop de puny sobre la taula. “Per mi és el millor equip, però té els defectes típics de joventut. És l’equip més dinàmic, amb més qualitat i el que fa un futbol més atractiu, i a més últimament ha guanyat molta consistència defensiva, així que està molt treballat en tots els aspectes”, assegura el tècnic xampanyer, que a banda de Bambo i Joel tampoc podrà comptar amb els lesionats Andzouana, Draman i Suárez, però recupera Montes i convocarà una altra vegada Pedro Porro.

LA PRÈVIA

El Vila-real B és l’equip més dinàmic, amb més qualitat i el que fa un futbol més atractiu. Està molt treballat en tots els aspectes
Les baixes són molt importants perquè sense Bambo i Joel perdem molt a les dues àrees
Arnau Sala
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)