2a divisió FEF

El dia del punt d’inflexió?

Dinàmiques. El Llagostera vol allargar la ratxa de dues victòries consecutives contra un Ontinyent que fa 9 partits que no perd. Els llagosterencs es volen consolidar fora del descens

En l’entorn del Llagostera hi ha la consciència que es troben davant d’un punt d’inflexió important de la temporada: l’equip ha encadenat per primera vegada aquest curs tres jornades sense perdre, en els darrers dos partits ha aconseguit la victòria i abans de l’aturada nadalenca es volen consolidar en les posicions de permanència, una zona que van trepitjar de nou la setmana passada: “Estem a punt de l’aturada de Nadal, un moment en què passen coses i on cal fer balanç. Estem a un pas de la zona mitjana de la classificació –el Llagostera té a tres punts l’onzè classificat–, i guanyar l’Ontinyent ens podria permetre fer una lectura prou positiva del primer tram del curs a nivell de resultats, tenint en compte d’on venim.” Per fer realitat aquests desitjos, però, el Llagostera haurà de superar un dels equips més en forma de la categoria com és l’Ontinyent. Els de Clariano fa 9 jornades que no perden –han sumat 5 victòries i 4 empats– i a còpia d’una bona fortalesa defensiva han aconseguit escalar fins a la cinquena posició: “És un dels equips que menys gols encaixa de la lliga, i al seu terreny de joc, amb unes dimensions força grans, practica bon futbol i sempre vol la pilota”, destaca el tècnic Òscar Álvarez, que encara no podrà seure a la banqueta perquè ha de complir el segon partit de sanció.

Seriositat i encert

Per tornar amb alguna cosa positiva, caldrà repetir el guió dels darrers dos partits, en què el Llagostera s’ha mostrat ferm al darrere i ha aprofitat les ocasions de gol que sempre ha generat: “Defensivament sí que cal mirar la feina feta en les últimes jornades, ja que fa 3 partits que no encaixem cap gol, però en atac haurem d’intentar prendre’ls la pilota i créixer amb ella”, diu el tècnic. Per aquest partit no disposa dels laterals més utilitzats aquest curs, Chica i Fuster.

LA PRÈVIA

Estem a punt de l’aturada de Nadal i a un pas de la zona mitjana de la taula. Guanyar l’Ontinyent permetria fer una lectura positiva
És un rival que encaixa pocs gols. Haurem de defensar bé i créixer tenint la possessió de pilota
Òscar Álvarez
entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)