2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

El Badalona frega l’epopeia

2a divisió B. Un gol de Sastre en l’últim minut impedeix al conjunt de Manolo González arrodonir un partidàs i ser el primer equip que derrota el totpoderós Mallorca

BADALONA 1 MALLORCA 1

BADALONA:Morales, Albarran, Parera, Álvaro, Kilian Duran (Adri Rivas, 28’), Maestre, Juanjo, Robert, Nestor Querol, Serramitja (Ruben Sánchez, 74’) i Kevin Lacruz (Cosme, 84’).MALLORCA:Reina, Sastre, Raíllo, Xisco Campos, Bonilla, Pedraza (Damià, 54’), Salva Sevilla, Álex López, Lago Junior (Pol Roigé, 56’), Cano (Cedric, 72’) i Abdon Prats.GOLS:1-0 (24’) Maestre. 1-1 (90’) Sastre.ÀRBITRE:Pérez Peraza.T.G.:Als locals Vega, Albarran, Maestre, Kevin Lacruz, Rubén Sánchez i Adri Rivas; als visitants Raíllo, Pedraza, Cano, Pol Roigé.PÚBLIC:Uns 1.800 espectadors al Nou Estadi Municipal.

La trajectòria del Mallorca, líder imbatut fins ara en la lliga, provoca que tots els rivals vagin amb el ganivet entre les dents, i ahir el sempre batallador Badalona es va quedar a les portes d’aconseguir-ho. La diana del lateral Sastre, en el minut 90, va aigualir l’esforç titànic del conjunt de Manolo González, que arribava molt afectat per les baixes i que, tot i així, va estar a punt d’aconseguir el que cap equip ha aconseguit fins ara. El Mallorca va sortir al terreny de joc amb cert conformisme i va donar la sensació de ser un equip que ja té bona part de la feina feta. De manera que el Badalona va dominar en el tram inicial del partit i va capitalitzar aquest domini en la diana de Sergio Maestre: el migcampista va fer una gran jugada individual, recuperant una pilota i conduint fins que va etzibar un xut que va superar Reina.

A partir d’aquí, el Mallorca va tenir més protagonisme posicional però tampoc va inquietar massa Morales; el porter només va haver d’intervenir per tallar aproximacions visitants; no pas per aturar xuts perillosos. Així doncs, en el segon temps el Badalona va continuar mantenint-se prou bé en defensa fins que, en el darrer quart d’hora, els balears es van bolcar a l’àrea rival. Aquí, els escapulats, que van jugar amb Serramitja lesionat durant bona part del xoc, van tenir les millors ocasions en el contraatac, però al final va ser un rebuig en una pilota aturada que Sastre va canviar el signe del marcador establint l’empat.

LES REACCIONS

A veure si s’acaba l’any per posar fi també a totes les lesions i tota la mala sort
Manolo González
entrenador del badalona
Ens ha costat perquè les ganes de guanyar-nos dels rivals els fa anar fins al límit
Vicente Moreno
entrenador del Mallorca

Mantenen la imbatibilitat a l’estadi

El Badalona ha acabat la primera volta imbatut al seu feu. El conjunt de Manolo González ha obtingut cinc victòries i quatre empats com a local, havent sumat 19 dels 23 punts que ha sumat a casa. Els 4 punts a domicili són el fet que no ha permès als de Manolo González col·locar-se en la zona noble de la taula.