Nàstic

El Nàstic pateix, però obté una victòria vital (2-1)

2a divisió A. S’ha avançat gràcies a Maikel Mesa (11’) i Xavi Molina (37’), però el gol del Sevilla Atlético (76’) l’ha fet suar al final

El Nàstic ha trencat la mala ratxa al Nou Estadi, on feia quatre partits que no guanyava, amb tres derrotes, després de superar aquesta tarda el Sevilla Atlético (2-1). En una primera meitat de molta efectivitat, Maikel Mesa (11’) i Xavi Molina (37’) han posat en avantatge als tarragonins, que han hagut de patir en la segona meitat per assegurar una victòria vital contra un dels equips que ocupa zona de descens.

Massa endarrerit i nerviós, ha cedit el protagonisme al filial andalús en el segon acte, en què els visitants han buscat un gol que han trobat en un gran xut de Carlos Fernández (76’). A partir d’aquí, patiment però alegria final per tres punts que permeten al Nàstic respirar en la lluita per fugir del descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)