2a divisió FEF

Un patiment que val la pena

Tres punts vitals. L’Olot supera el Lleida (2-1) després de defensar-se amb dents i ungles. Els olotins retallen a quatre punts la distància amb la permanència i tornen a creure en l’objectiu

Olot 2 lleida esp. 1

OLOT:Ginard, Jose, Barnils, Carles Mas, Guzmán (Alfredo, 71’), Masó, Roger Vidal, Bigas, Nacho Pérez (Micaló, 65’), Marc Mas i Uri Santos (Toril, 74’).LLEIDA ESPORTIU:Diego Rivas, Aitor, Trilles (Pumar, 80’), Eneko, Mousa, Valiente, Moustapha (Jordi Martínez, 58’), Javi López, Manu Molina, Jorge Félix i Marc Nierga.GOLS:1-0 (25’) Marc Mas. 1-1 (30’) Jorge Félix. 2-1 (57’) Roger Vidal.ÀRBITRE:Sureda Cuenca.T.G.:als locals Bigas (34’), Nacho Pérez (37’), Xavi Ginard (85’), Alfredo (86’) i Mousa (91’); als visitants Valiente (49’), Moustapha (55’), Eneko (88’) i Núñez (92’).T.V.:cap.PÚBLIC:834 espectadors al municipal d’Olot.COMENTARI:Els jugadors de l’Olot van sortir al camp amb una samarreta amb un missatge d’ànim a Yeray, lesionat de llarga durada.

L’Olot va aconseguir contra el Lleida Esportiu (2-1) el segon triomf del curs. El conjunt garrotxí va suar de valent per assegurar tres punts i trencar la ratxa de nou jornades sense conèixer la victòria. Els olotins van saber patir i retallen a quatre punts la distància respecte a la permanència.

L’aposta de Raúl Garrido va ser clarament de caràcter conservador, i és que, a més de plantejar una línia de tres centrals amb dos carrilers, el mig del camp va formar una caixa de quatre jugadors –Masó i Roger, els més defensius, i Nacho Pérez i un sorprenent i endarrerit Marc Mas en la part més ofensiva–. Això va deixar sol Uri Santos contra els dos centrals lleidatans Trilles i Eneko, una travessa pel desert per a l’atacant olotí, que tot i això va fer anar de bòlit els contrincants amb la seva lluita. En el primer minut, seu va ser el primer xut entre els tres pals, massa tou a les mans de Diego Rivas, que en el 12’ es va empassar un córner servit per Nacho Pérez que es colava a dins.

L’Olot, ordenat i controlant les aproximacions dels de la Terra Ferma, va aprofitar l’estratègia per avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Marc Mas. De nou a partir d’un córner, Carles Mas va convertir una rematada amb el cap en una passada al segon pal a l’altre Mas, que no va perdonar, també amb el cap (25’). Els de la Garrotxa van fer el més complicat, com obtenir un avantatge en el marcador, però a casa del pobre l’alegria dura ben poc. Just a la mitja hora, una centrada lateral sense aparent perill va acabar amb un mal rebuig de Ginard que va aprofitar Jorge Félix per empatar, un cop dur a la minvada moral olotina (30’). La primera part va acabar amb una ocasió de Mas després d’intentar una rematada acrobàtica va sortir per poc a fora (40’).

Roger Vidal i la defensa

La segona part només va tenir el Lleida Esportiu com a dominador. Els d’Albadalejo penjaven pilotes a l’àrea i generaven sensació de perill. Tot i això, l’Olot va tenir les millors ocasions de gol per mitjà d’Uri, que en el 47’ va xutar desviat després de controlar la pilota i conduir fins a la frontal o a través de Roger Vidal, que va rematar a fora per poc una falta lateral servida per Nacho Pérez (50’).

Enmig del control lleidatà, els garrotxins van tornar a avançar-se en una acció semblant a la del primer gol. En aquest cas, Roger Vidal va rematar en segona instància i va superar Rivas (57’). L’Olot va intentar no especular amb el resultat però no va poder evitar fer un pas enrere i temptar la sort. Quedava encara massa per al final i els aficionats van fer el cor fort i es van cordar el cinturó per a un final trepidant. El Lleida va atacar amb insistència però només va disposar d’una ocasió en un cop de cap de Jordi Martínez que va sortir llepant el pal (73’).

Ens han fet dos gols iguals després de perdre els duels individuals. Estic molt emprenyat
Gerard Albadalejo
entrenador del lleida esportiu
Mereixíem la victòria. Sumar els tres punts ens ha de servir per agafar confiança i creure-hi
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot

Raúl Garrido aposta pel sistema 3-4-2-1

Tot i que en el darrer enfrontament al camp del València Mestalla, el tècnic Raúl Garrido va formar una línia de quatre en defensa, contra el Lleida Esportiu, el valencià va optar per tornar al sistema 3-5-2 amb Jose, Barnils i Carles Mas en l’eix central i Guzmán i Bigas als carrils. Els migcampistes van ser Masó i Roger Vidal, mentre que en la parcel·la més ofensiva Nacho Pérez, Marc Mas i Uri Santos van ser els escollits, en un sistema de caràcter més defensiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)