2a divisió FEF

Una altra vegada per la mínima

2a divisió B. La velocitat i l’efectivitat del Vila-real B condemnen els altempordanesos a una nova derrota

peralada 1 vila-real b 2

PERALADA:Gianni, Maxi Villa, Estellés, Vallho, Pablo Carbonell, Paik, Romero, Pol Blay (Boniquet, 60’), Iu Ranera (Pedro Porro, 79’), Cesc Clotet (Coro, 80’) i Soni.VILA-REAL B:Cantero, Genís, Roger, Pau, Quintillà, Lozano, Pedro, Morlanes (Simon, 68’), Imanol, Mario (Dario, 68’) i Dalmau (Franco, 86’).GOLS:0-1 (41’) Mario. 1-1 (57’) Soni. 1-2 (74’) Dalmau.ÀRBITRE:Usón Rosel.T.G.:Als locals Pablo Carbonell, Soni i Estellés, i als visitants Pau, Morlanes, Imanol, Dalmau, Lozano, Genís i Franco.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

L’efectivitat del Vila-real B davant de porta i la falta d’encert del Peralada en el primer temps va condemnar el conjunt altempordanès a la derrota en l’últim partit del 2017 com a local. L’equip xampanyer va oferir bones sensacions contra un dels rivals més potents de la categoria, però va caure per la mínima en un partit que els castellonencs van decantar al seu favor en dos ràpids contracops.

El Peralada va sortir disposat a ser protagonista amb la pilota als peus i, ràpidament, va aconseguir el control del joc. Els altempordanesos van ser molt intensos en la pressió i van dificultar la sortida d’un Vila-real B que va trigar gairebé mitja hora a crear perill.

Fins aquell moment, el protagonisme ofensiu havia anat a càrrec del Peralada, que va tenir el gol a prop en una llarga combinació d’atac que va acabar amb un potent xut de Maxi Villa a què va respondre Cantero amb encert, llançant-se a l’esquerra (16’). L’oportunitat més clara per als locals va arribar poc després de la mitja hora amb una centrada de Romero que Soni, sol davant del porter, va rematar de cap per sobre del travesser (33’).

Els d’Arnau Sala i Xavi Punsí encara van gaudir d’una nova acció per avançar-se poc abans del descans. Maxi Villa va recuperar la pilota al mig del camp i, després de conduir-la amb molta velocitat, va assistir Soni a la frontal, però el seu xut el va rebutjar un defensa. La resposta del Vila-real B va ser letal i, en un ràpid contracop, Mario va fer el 0-1 després de superar Gianni per baix amb un xut molt ajustat al pal dret (41’).

El joc es va equilibrar a l’inici de la segona part i la possessió es va equilibrar. El Peralada va sortir disposat a equilibrar el marcador i ho va aconseguir en una acció de Soni, que va aprofitar una deficient cessió enrere de la defensa per robar la pilota dins l’àrea i, després de retallar Cantero, marcar amb un xut molt potent (57’). El gol va esperonar els locals, que van protagonitzar diverses arribades a l’àrea i que van tenir el segon molt a prop en un xut ajustat de Romero que va sortir fregant el pal esquerre del porter visitant (66’).

Tal com va passar en el primer temps, el Vila-real B es va tornar a avançar en un nou contracop. Dalmau, fregant el fora de joc, va rebre en profunditat i dins l’àrea va retallar Gianni i un defensa i va situar l’1-2 en el marcador (74’). El gol va ser una galleda d’aigua freda per als locals i va esperonar els castellonencs, que haurien pogut ampliar la diferència amb un intent de vaselina de Dario (80’) i, sobretot, amb un penal que Dalmau va enviar als núvols (84’). En el tram final, el Peralada va buscar l’empat a la desesperada, amb més cor que cap, però el resultat ja no es va moure.

ELS VESTIDORS

Estic molt content de veure que els jugadors joves evolucionen a una velocitat increïble, però el resultat és una puta merda
Hem sigut molt millors. Em sap greu que l’esforç dels jugadors tingui tan poc premi
Arnau Sala
entrenador del peralada

Primer gol de Soni amb el Peralada

El Peralada no va poder sumar cap punt en el partit d’ahir, però sí que va poder treure conclusions positives. Una és que Kevin Soni es va estrenar per fi com a golejador. Després de perdre’s les cinc primeres jornades per problemes burocràtics, el punta ha estat sempre titular per a Arnau Sala, excepte els dos partits que es va perdre per sanció. Tot i això, en els 862 minuts que havia disputat fins ahir, no havia vist porteria, però ahir es va poder treure de sobre l’angoixa i la pressió. “Soni aporta moltíssim amb i sense pilota. Li faltava el gol. A veure si el d’avui és l’inici de la ratxa. Estic encantat amb la seva manera de jugar i estem molt contents amb el partit que ha fet. A veure si la ratxa segueix”, va assegurar Arnau Sala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)