2a divisió FEF

De les que costa explicar

2a divisió B. El Llagostera perd per la mínima a Ontinyent (1-0) després de fallar un penal i jugar amb un jugador més des del minut 23

ontinyent 1 llagostera 0

ONTINYENT:Campos, Soler, Verdú, Russo, Julen, Carrasco, Leomar (Rober, 59’), Nemesio, Raúl (Keita, 79’), Anaba i Rubio (Fran Machado, 88’).LLAGOSTERA:Marcos, Chele, Viale, Esteban (Pablo Sánchez, 74’), Maynau, Carbó, Pitu (Tarrenchs, 46’), Leo, Guichón, Gavilán (Moha, 59’) i Gabarre.GOLS:1-0 (44’) Russo.ÀRBITRE:Sánchez López.T.G.:als locals Rober i Rubio; i als visitants Chele, Viale i Tarrenchs.T.V.:al local Verdú (23’) per doble amonestació.

El Llagostera va tornar amb les mans buides del camp de l’Ontinyent en un partit en què el guió era molt favorable als d’Òscar Álvarez, però en què res els va sortir de cara. Tot i disposar d’un penal amb el 0-0 i jugar més d’una hora de partit amb un home més, els llagosterencs van ser incapaços de veure porteria i els locals es van endur la victòria gràcies a una diana de Russo en una falta lateral just abans del descans que va deixar els blaugrana molt tocats i desesperats de veure que tot i no fer un mal partit i merèixer alguna cosa més el gol no va arribar.

Tot en contra

La primera part va ser un malson per al Llagostera. En els deu primers minuts els locals van sortir amb una marxa més guiats per un Alberto Rubio molt actiu que va intentar superar Marcos en tres ocasions. La falta de punteria primer, Marcos després i per últim una bona intervenció de Chele van evitar el que hauria estat un inici desastrós per als d’Òscar Álvarez. Després de l’empenta inicial de l’Ontinyent el partit es va igualar i Pitu en una porteria i Anaba van tenir dues bones ocasions. La més clara, però, va arribar en el 23’ en un penal comès per Verdú, que a més va suposar la seva segona groga i l’expulsió. Contra deu i amb una pena màxima el partit feia molt bona pinta per al Llagostera, però tot se li va girar en contra. Campos va aturar el llançament des dels onze metres de Pitu i en el rebot Gabarre, a plaer, va xutar alt.

Amb superioritat numèrica el Llagostera va tenir més el control del partit, però li va costar trobar la manera de generar perill. De fet, no va disposar de cap ocasió i van ser els locals que van trobar el seu moment en jugades aïllades. Primer Nemesio ho va provar amb un xut que va aturar Marcos, però el cop dur va arribar just abans del descans en una falta lateral centrada per Nemesio que Russo va rematar de cap al fons de la porteria. L’1-0 en el 44’ va deixar glaçats els llagosterencs, i és que va ser l’última garrotada d’una primera part per oblidar.

Remar sense encert

En la represa al Llagostera, encara tocat pel gol, li va costar reaccionar. Els locals van disposar de les primeres arribades, però a poc a poc els visitants van fer el pas endavant que s’esperava. Les ocasions, però, no van ser gaire clares i és que els locals es van mostrar molt sòlids. Un xut llunyà de Chele i un intent de gol olímpic de Leo van ser les accions que més a prop van estar de suposar l’empat. Tot i que el Llagostera cada vegada va tenir l’Ontinyent més tancat a la seva àrea, va buscar el gol més amb el cor que amb el cap i no va trobar ni l’última passada ni la rematada que el portessin a empatar. Moha i Tarrenchs ho van provar amb dos xuts massa tímids i Viale, que sí que va trobar el gol ja al final, ho va fer en fora de joc i no va poder evitar la derrota.

OFUSCATS

En els metres finals el Llagostera no va saber trobar el camí del gol i ho va pagar car

Sabíem que ens podien fer mal a pilota aturada. Ho hem provat tot, però no ha sortit
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
Quan perds treure conclusions positives és difícil, però teníem el partit on volíem. No hem sabut atacar bé, però hem tingut prou ocasions

El Llagostera trenca la ratxa, però no entra en descens

El conjunt que dirigeix Òscar Álvarez vivia el millor moment de la temporada, i és que des que va perdre al municipal de Peralada (1-0) havia encadenat tres jornades sense perdre –la primera vegada del curs– sumant 7 punts dels 9 possibles gràcies a l’empat a casa contra el Peña Deportiva (0-0) i les victòries contra l’Atlètic Balears (0-1) i l’Atlètic Saguntí (1-0). Aquesta bona dinàmica l’havia tret de la zona de descens, però ahir no va poder seguir escalant posicions per culpa de la novena derrota del curs. Tot i això els llagosterencs es mantenen fora del descens gràcies a les derrotes de l’Atlètic Balears i el Peralada –està un punt per sobre dels balears, en play-out, i dos per sobre del Peralada, en descens directe.