Girona

futbol

girona

Les ferides s’han de curar

El Girona mirarà de refer-se de les últimes garrotades, que no només li han minvat l’estat anímic, sinó també els recursos a la línia defensiva

Les limitacions al darrere i la fortalesa de l’Espanyol a casa dificulten el repte, però sortir de Cornellà-el Prat amb un bon resultat seria la millor medecina per als de Machín

La del Villamarín ja va coure, però la garrotada que es va endur el Girona fa tot just una setmana, amb la remuntada imperdonable de l’Alavés (2-3), és de les que triguen a digerir-se. L’equip blanc-i-vermell necessita refer-se per no allargar gaire més la ferida anímica que li ha enfosquit un panorama que havia arribat a semblar idíl·lic després de tres victòries seguides i cinc jornades sense perdre. L’equip té aquest vespre l’oportunitat de tornar a aixecar la veu, tot i que per sortir-se’n haurà de superar una cursa d’obstacles.

La primera visita al camp de l’Espanyol arriba en mal moment per al Girona, no només pel cop moral de la remuntada de l’Alavés, sinó perquè Machín ha quedat limitadíssim al darrere, sense els tres centrals amb què va començar la lliga. A tot això s’afegeix el fet que, si en algun context és fiable l’Espanyol, és davant la seva afició, on ha compensat la condició de segon pitjor visitant de la categoria. El conjunt periquito, amb un rendiment més que discret fins ara, ha perdut tres dels quatre últims partits de lliga. A casa, però ha guanyat quatre dels set partits de lliga, a més del de copa contra el Tenerife. A més, el conjunt de Quique Sánchez Flores és conscient que avui té una bona oportunitat per aixecar una mica el vol i, de passada, avançar en la classificació el Girona, que té un punt més.

El Girona, que encadena onze partits –entre lliga i copa– sense deixar la porteria a zero, mirarà de recuperar la solidesa el dia que Machín alinearà una defensa de circumstàncies. A les altres posicions, el tècnic tindrà els més habituals a punt, amb un nom propi com a protagonista. Stuani torna a Cornellà-el Prat reivindicat com una peça clau, amb vuit dels divuit gols blanc-i-vermells. Allargar el bon to a fora seria la millor medecina per als gironins, que necessiten reviure les sensacions positives de fa ben poques setmanes i evitar haver de mirar amb neguit la zona prohibida, sobretot després que diversos rivals s’espavilessin. El Màlaga, l’Alavés i el Deportivo van guanyar, i la distància respecte a la zona de descens dels de Machín, pendents del duel d’avui, és de cinc punts.

EL GIRONA

Puntuar faria que es mantingués al davant del rival i li evitaria mirar amb neguit cap a baix

A SOTA S’ESPAVILEN

El Màlaga, l’Alavés i el Deportivo van guanyar i, de moment, el marge és de cinc punts

L’ESPANYOL

No està gens fi (tres derrotes en quatre partits), però és molt més fiable a casa que a fora
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)