2a divisió FEF

El pes d’una victòria

Esperança. L’Olot derrota el Lleida, posa fi a una ratxa de nou partits sense guanyar i, de retruc, aprofita una jornada rodona per als seus interessos per apropar-se a la permanència

L’Olot va aconseguir contra el Lleida Esportiu una victòria revitalitzant (2-1). Si bé els olotins continuen en descens directe, trencar la mala ratxa de nou jornades sense vèncer i aprofitar a la perfecció els resultats que millor anaven als seus interessos donen una alenada d’oxigen i confiança a la plantilla dirigida per Raúl Garrido, que no coneix la derrota des que va arribar a la banqueta –tres empats i la patida victòria contra els de la Terra Ferma.

El relleu d’entrenador que van fer els garrotxins després d’empatar a zero contra el Vila-real B en la catorzena jornada sembla que ha reactivat l’equip, que ha esgarrapat punts importants contra conjunts de renom. La victòria contra el Lleida Esportiu és la culminació de l’esforç dels olotins, que després d’aprofitar les ensopegades del Peralada, l’Atlètic Balears i el Llagostera, han retallat tres punts de cop la distància respecte a la permanència en la categoria. L’Olot afrontava el darrer matx a set punts del gran objectiu fixat i acaba la jornada a quatre punts de la salvació i a tres de la promoció de permanència: “La meva feina és fer veure els jugadors que l’objectiu és possible, sobretot amb la bona feina que fan. Les victòries han de servir d’estímul, i és que estic segur que amb aquesta actitud ens en sortirem”, comentava el tècnic Raúl Garrido, que ha aconseguit convèncer els seus futbolistes a còpia de missatges encoratjadors i motivadors.

Roger Vidal, el golejador

El migcampista de Castellfollit es va erigir en l’heroi del triomf de l’Olot, i és que seu va ser el gol de la victòria olotina. Roger Vidal ha jugat 44 partits a segona B i ha fet tres dianes, contra el Lleida, la més decisiva de totes: “Intento ajudar l’equip tant com puc. Estic molt content d’haver fet un gol que ha significat el triomf”, deia el mig garrotxí que respecte al canvi de xip de l’equip des de l’arribada de Raúl Garrido, sentenciava: “El missatge del tècnic ha calat al vestidor. Treballem com mai i competim davant qualsevol, ho estem demostrant.”

LES REACCIONS

La meva feina és fer veure als jugadors que l’objectiu és possible, i més amb la bona feina que fan
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot

HO APROFITEN

El missatge del tècnic ha calat al vestidor. Treballem com mai i competim contra qualsevol
Roger Vidal
migcampista de l’Olot
Ontinyent - Olot 1-0
Olot - Llagostera 1-2
Alcoià - Olot 3-1
Olot - Cornellà 1-3
Ebre - Olot 2-1
Olot - Vila-real B 0-0
Formentera - Olot 1-1
Olot - Mallorca 0-0
València Mestalla - Olot 1-1
Gràcies als altres resultats, l’Olot ha reduït la distància respecte al descens de 7 a 4 punts

Invictes en el tram més dur

El triomf contra el Lleida Esportiu permet a l’Olot capgirar la sèrie negativa de nou jornades sense vèncer amb una de nova i més positiva de cinc partits consecutius sense perdre. Just abans del tram més complicat del calendari, els de la Garrotxa van encadenar cinc derrotes, però coincidint amb la visita del Vila-real, el segon classificat, la plantilla olotina va encadenar quatre empats de valor, a més del darrer triomf. L’anomenat Tormalet no acaba aquí per als de Raúl Garrido que diumenge vinent finalitzaran l’any 2017 i la primera volta al Martínez Valero contra l’Elx (a les 17 h). El 2018 començarà amb la visita de l’Hèrcules al municipal i el desplaçament a Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)