Nàstic

Nàstic

Segona divisió A

Es treuen un pes de sobre

Nàstic. Els tarragonins van trencar per fi la mala dinàmica com a local (1 punt de 12) gràcies a la victòria soferta contra el Sevilla Atlético, que els allibera de l’ansietat al Nou Estadi

El Nàstic començava a estar angoixat al Nou Estadi i l’afició, impacient. Veure que no funcionava com a local i comprovar, en canvi, que a camp contrari sí que aconseguia bons resultats, feia aflorar els nervis al voltant d’un equip que no s’allunyava de la zona de descens. Finalment, i després d’un sol punt en els anteriors quatre partits disputats a Tarragona, el Nàstic va trencar diumenge la mala dinàmica a casa amb una soferta però vital victòria contra el Sevilla Atlético (2-1).

“Ha de ser el punt de partida i, a partir d’ara, hem de fer que no s’escapin més punts de casa”, va afirmar després del duel el capità grana, Xavi Molina, conscient que el seu equip encara no ha fet res i que ara es tracta de consolidar una nova línia com a local. El tècnic, Antonio Rodríguez, opina el mateix, ja que considera que han de demostrar que les coses han canviat al Nou Estadi amb més victòries. Rodri és optimista, ja que recorda que a segona A costa trencar totes les males dinàmiques, però que, una vegada s’aconsegueix, tot és una mica més fàcil. Avisa, però, que la categoria és complicada i que tots els equips tenen motius urgents per guanyar partits. Tant Xavi Molina com el defensa Javi Jiménez asseguren que una victòria a casa és el que els faltava per tenir més confiança i convenciment en la feina dels metòdics entrenaments de Rodri.

Enrere queden ara els anteriors quatre partits al Nou Estadi, en què el Nàstic va patir les doloroses derrotes contra l’Alcorcón (0-3), l’Oviedo (1-2) i el Llorca (0-2), que, sumades al mal inici de temporada, que es va cobrar la destitució de Lluís Carreras, mantenien el Nàstic en zona de perill. Només la victòries a fora (tres en els últims quatre partits jugats lluny de Tarragona) permetien respirar als tarragonins. El fet, però, de veure’s capaços de vèncer però no fer-ho davant una afició impacient per veure victòries dels seus, afegia angoixa als grana.

Diumenge, en la victòria contra el Sevilla Atlético, el Nàstic no va poder evitar els nervis, sobretot després del gol dels andalusos, que retallava diferències en la recta final del partit, però espera que, després de la victòria, vagin desapareixent.

LES FRASES

La victòria ens ha de servir per veure que les moltes hores de feina són vàlides. Ens ha tocat patir per guanyar, però és normal
A casa toca posar fi a la mala dinàmica, però en aquesta categoria no és gens fàcil, ja que és complicada
Antonio Rodríguez
entrenador del nàstic
Ha de ser el punt de partida i, a partir d’ara, hem de fer que no s’escapin més punts de casa
Xavi Molina
cAPITÀ DEL NÀSTIC
Teníem l’espina clavada de no guanyar a casa. Les victòries donen molta confiança
Javi Jiménez
defensa del nàstic

Ara, sobretot a camp contrari

El calendari fa que ara el Nàstic afronti a camp contrari tres dels propers quatre partits, sense comptar el que té pendent al terreny de joc de l’Osasuna, que encara no té data. Diumenge, el Nàstic visita la Cultural Leonesa, el primer equip en zona de descens amb dos punts menys que els grana. Després, el Nàstic rebrà l’Osca el 23 de desembre, i tot seguit tindrà dos partits seguits a fora, a Vallecas (6 o 7 de gener) i Almeria (13 o 14). Si el duel contra l’Osasuna es disputa durant el mes vinent, els tarragonins jugaran quatre dels propers cinc partits com a visitants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)