2a divisió FEF

futbol

lleida

Un maldecap recurrent

Una rèmora. El Lleida, que en la seva visita al camp de l’Olot va encaixar els dos gols en dues rematades de cap del rival, ha rebut més de la meitat de dianes d’aquesta manera (11 de 21)

L’entrenador del Lleida Esportiu, Gerard Albadalejo, va acabar el partit de diumenge passat a Olot enfadadíssim amb el que havia vist: el seu equip havia perdut (2-1) i havia encaixat dos gols molt similars, en accions pentinades i posteriorment rematades amb el cap per Marc Mas i Roger Vidal. “Rebre dos gols, en un córner i en un servei de banda amb prolongació, és una vergonya [...]. Estic molt emprenyat. Pot passar el que sigui, però perdre els duels individuals amb els gols no pot ser”, va etzibar el tècnic blau després del partit, i va afegir: “Un accident pot passar, però dues vegades no pot ser.” Albadalejo, amb tot, creu que cal girar full: “Toca treballar per guanyar el Sabadell. Si volem ser fer alguna cosa en el futur, hem de corregir coses.”

Rebre gols en accions aèries, a més, no és res nou per al Lleida. De fet, ha estat una tònica, ja que més de la meitat de dianes encaixades [11 de 21] han estat en rematades de cap. Si els de la Terra Ferma no haguessin rebut aquests gols, tindrien 16 punts més. Aquesta rèmora, a més a més, s’ha anat donant al llarg de tot el curs, tant en les bones ratxes com també en les dolentes.

El Lleida, amb tot, ja pensa en clau de futur. Diumenge vinent rebrà la visita del Sabadell de Toni Seligrat al Camp d’Esports amb la fita de recuperar la bona línia abans d’afrontar el partit de copa contra l’Atlético de Madrid. El bagatge que els de Gerard Albadalejo acumulen en la lliga des que va arribar l’eliminatòria contra la Real Sociedad és pobríssim. Abans del partit d’anada, els blaus eren tercers i tenien un coixí de 5 punts respecte al cinquè. Ara, són dotzens i tenen el quart classificat 7 punts per sobre. Enmig, hi ha hagut un tram de lliga en què s’han jugat vuit jornades i cap ha acabat amb el Lleida victoriós. De fet, els de la Terra Ferma han sumat 4 punts de 24 possibles gràcies als empats que van aconseguir contra l’Ebre, el Vila-real B, l’Hèrcules i l’Elx.

LES FRASES

Rebre dos gols en un córner i un servei de banda amb prolongació és una vergonya. Un cop pot passar, però dues vegades ja no

LA DAVALLADA

Toca treballar per guanyar el Sabadell. Si volem fer alguna cosa en el futur, hem de corregir coses
Gerard Albadalejo
entrenador del lleida

LA SEQUERA

7
punts
separen els blaus del quart. Abans de la mala ratxa, l’equip era tercer amb un coixí de 5 punts respecte al cinquè.
8
partits
sense guanyar en la lliga encadena el Lleida, que ha sumat 4 punts de 24 possibles en aquest tram de campionat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)