Reus

Canvi d’any determinant

Reus. Després de la dura derrota a Tenerife, i situat tan a prop del sisè com del dinovè, afronta a casa tres dels quatre pròxims partits, que podrien decidir per quin objectiu lluitarà en la segona volta

Si el Reus vol lluitar per objectius ambiciosos, en les jornades vinents té una bona oportunitat de demostrar-ho. Després de divuit partits, l’equip roig-i-negre, malgrat que es manté en una meritòria onzena posició per a un equip que tot just viu la segona temporada de la seva història a segona A, no ha pogut fer el salt de nivell que el club espera, situat a la mateixa distància (5 punts) del sisè classificat, és a dir, de la zona de fase d’ascens, i del dinovè, el primer que ara mateix baixaria a segona B. Ara, dels quatre partits que afrontarà –els tres últims de la primera volta i el primer de la segona–, tres són al seu estadi, de manera que el calendari li permet tenir el suport de l’afició i la familiaritat del seu terreny de joc en un moment del campionat en què, molt probablement, es decidirà per quin objectiu lluitarà en la segona volta.

D’entrada, caldrà veure com es refà el Reus de la derrota de diumenge passat al camp del Tenerife, més contundent del que és habitual en un equip de la solidesa i la competitivitat del roig-i-negre (3-0). En tota la temporada passada no va perdre cap partit per més d’un gol de diferència, mentre que la derrota de diumenge és la tercera clara d’aquesta campanya, després de perdre al camp de l’Oviedo per 3-0 i a casa contra el Rayo Vallecano per 0-2. El primer partit per demostrar que la seva fiabilitat es manté és el de dissabte a la tarda al municipal, contra un dels clars aspirants a l’ascens i que ocupa la cinquena posició, el Granada, que últimament aconsegueix millors resultats al seu estadi que a fora. Després de visitar el camp del cuer, el Còrdova, el Reus té dos partits seguits davant la seva afició. Primer rebrà l’irregular Alcorcón, que ara té dos punts menys que els reusencs, i després un altre equip de la zona alta de la classificació, el Lugo, una de les revelacions de l’inici de temporada. Si en aquests partits aconsegueix una bona xifra de punts, es reivindicarà com a candidat a objectius ambiciosos i afrontarà amb més confiança i tranquil·litat el següent partit, ni més ni menys que l’esperada visita al camp del Nàstic.

Jornada 19
REUS - Granada (5è)
Jornada 20
Còrdova (22è) - REUS
Jornada 21
REUS - Alcorcón (14è)
Jornada 22
REUS - Lugo (2n)
Jornada 23
Nàstic (15è) - REUS

PRÒXIM RIVAL

El Granada, clar favorit a l’ascens i cinquè classificat, visita dissabte el Reus al municipal

L’any passat, 30 punts a l’equador

El Reus intentarà acumular tants punts com sigui possible en els tres partits que falten per acabar la primera volta. La meitat dels 50 que solen garantir la permanència al final de la temporada ja gairebé els té (ara en té 24), però voldria veure’s lluitant per cotes més elevades. Així, els 30 punts amb què va acabar la primera volta la temporada passada ja serien una xifra més satisfactòria. El curs passat, la segona volta del Reus de Natxo González no va ser tan bona com la primera i l’equip va acabar onzè classificat amb 55 punts, a vuit del sisè i a set del dinovè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)