Territorial

Cap motiu de celebració

1a catalana. A punt d’arribar a l’equador de la competició, fins a tres equips de la categoria –tots nouvinguts– encara no han sumat cap triomf i estan enfonsats a la zona baixa

Jornada 14 i el Castellar (grup 1) i el Valls i la Unificació Bellvitge (grup 2) encara no han pogut celebrar cap triomf. A punt d’arribar a l’equador del campionat, la situació d’aquests tres equips, tots nouvinguts en la categoria, és preocupant: perquè, tot i que els canvis de categoria mai són senzills, la situació és gairebé nova en els últims anys. Només la temporada passada un equip com el Morell, que va flirtejar tot l’any amb la retirada, va viure una situació calcada.

Amb la salvació cada vegada més allunyada i amb el perill de quedar definitivament despenjats, la necessitat de sumar immediatament de tres en tres és una evidència.

Reacció fallida

Com és habitual en aquests casos, el Bellvitge i el Valls han buscat la reacció mitjançant el canvi de tècnic, una decisió que es resisteix encara a prendre el Castellar, que manté Juan Antonio Roldán al capdavant. Tot i que la victòria se’ls continua resistint, però, els de l’Hospitalet han sumat dos empats en els tres partits amb el nou tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)