2a divisió FEF

L’Olot guanya el cas Aridane

2a divisió B. El club ingressarà uns 150.000 euros després de vèncer la batalla legal contra el Granada, l’entitat que el va fitxar per cedir-lo al Cadis, tot i tenir contracte firmat amb els olotins

L’Olot ha guanyat el judici del cas Aridane al Granada i ingressarà 150.000 euros després que el jutge dictaminés que l’entitat andalusa va contractar fraudulentament el central l’estiu del 2015, quan dies abans havia signat un contracte amb el conjunt de la Garrotxa, club amb el qual mai va arribar a vestir-se de curt.

El Granada ha presentat un recurs al jutjat laboral que ha portat el cas però que no té el suport de cap òrgan esportiu per reforçar els seus arguments de defensa. De fet, el cas sembla clar a favor de l’Olot i el jutge ha demanat l’execució de la sentència en ferm; per tant, els granadins, d’entrada, hauran de pagar la quantitat econòmica, uns diners que van la mar de bé a qualsevol equip de la categoria.

Aridane havia de jugar a l’Olot el curs 2015/16, però el Granada el va fitxar sense contemplacions per cedir-lo al Cadis, també de segona B. Amb els gaditans, el central va aconseguir l’ascens a segona A, categoria en la qual competeix en l’actualitat després de fitxar per l’Osasuna per 1,5 milions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)