2a divisió FEF

futbol

badalona

Anhelant el canvi d’any

2a divisió B. Les baixes colpegen el Badalona en l’últim partit del 2017, contra el València Mestalla, especialment en defensa. Robusté, Kilian, Moyano, Vega i Albarrán no hi podran ser

El Badalona necessita com més aviat millor les vacances de Nadal. El conjunt de Manolo González arribarà molt just a l’últim partit del 2017 a causa de les baixes, especialment a la zona defensiva. Ahir els escapulats van rebre la confirmació de les sancions d’Álvaro Vega i Albarrán, que compleixen cicle d’amonestacions, mentre que Robusté, Kilian, Moyano i Coulibaly seran baixa per lesió, aquest últim de llarga durada. El tècnic no té previst convocar cap juvenil i hi anirà amb els efectius que tingui, amb el risc de presentar-se amb 15 jugadors –els dos porters inclosos– si, com és previsible, decideix no forçar el central Robusté, en la recta final de la lesió.

“Amb la recuperació de Rubén Enri i exceptuant la de Coulibaly, de llarga durada, tenim totes les baixes a la part del darrere. Haurem de solucionar-ho tan bé com puguem a València perquè és un partit complicat”, manifesta Manolo González, que en defensa només té el polivalent Parera, Toni Lao (darrerament més habituat a jugar al mig centre) i el lateral Maldo, inèdit aquest curs, per jugar contra el Mestalla. “La bona notícia és que hem recuperat Enri i que per al mes de gener tindrem Robusté. Kilian també esperem que estigui a punt per al partit contra el Lleida, i a Moyano només li quedaran dues setmanes. Tot plegat, juntament amb algun fitxatge que esperem que arribi, apujarà el nivell de l’equip, que crec que és millorable”, explica el tècnic escapulat.

Héctor Camps

González té la possibilitat d’alinear també Héctor Camps, que ha estat donat d’alta just aquesta setmana després de diversos mesos entrenant-se amb l’equip i rehabilitant-se d’una lesió de llarga durada al menisc. “Puc aportar polivalència perquè en diversos equips he jugat tant d’extrem com de lateral”, explica l’exjugador del Gavà. “Tal com està l’equip, amb la plaga de lesions i les sancions que hi ha, si l’entrenador vol que jugui encara que no hagi jugat aquesta temporada, jo estic disponible”, admet. “Ja fa moltes setmanes que em trobo bé del genoll i l’únic que em cal ara és agafar el ritme de competició”, conclou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)